jawacek Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Nazdárek..... možete mi niekto poradiť??? ked pustim zadny ostrekovac tak mi to tečie zospodu zo stredoveho stlpiku na pravej strane...vobec netusim kade to tam vedie....diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlSkodovak Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 závada bude možná mnohem jednodušší. Nejspíš je rozpojená hadička, která vede kufrem po levý straně. Je třeba sundat plasty v kufru a odkrýt to i s tím kobercem. Leze se k tomu blbě, tak to nejdřív otestuj tak, že budeš delší dobu držet páčku zadního ostřiku, aby bylo čerpadlo v činnosti. Pokud je jen rozpojená hadička, začne ti vytékat voda z levýho podběhu. Díky moc za radu. Jsem se s tim trápil asi půl roku a teď jsem to opravil během hoďky. V kombiku jsem musel vyndat i rezervu - tam jsou tři šrouby co držej ten zadní plast co je kolem zámku pátých dveří. Po jejich odšroubování jsem to vycvaknul hrubou silou - je tam asi 6 nacvakávacích spojek. Jen pozor aby se neulomily. Po odmontování tohodle plastu se mi odkryl šroubek držící boční plast. Druhej šroubek je schovanej uvnitř takovýho toho černýho držáku na gumycuky/síť na zavazadla nebo na co to je. Je na tom taková krytka co se musí vycvaknout malym šroubovákem a pod ní je šroubek. Pak už jde plast taky odstranit, protože už drží jenom na jedný nacvakávací spojce. Po odstranění tohodle plastu se odkryjou 2 nebo tři šroubky držící koberec - ty vyšroubuješ a pak už jde koberec shrnout a dostat se k hadičce. Samotná spojka hadičky je pod kobercem mezi drátama k zadímu světlu. Je to zhruba 15 cm pod světlem a 10 cm dopředu. Snad tenhle stručnej návod někomu pomůže. Sám jsem se pěkně zapotil, když jsem se bál, že jsem něco utrhnul a rozbil. Dopadlo to ale všechno dobře a ostřikovač stříká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 diky taky me ostrikovac netece na sklo ani do interieru tak snad to tam bude nejake rozpojene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Zdravim kolegove, chtel jsem se jen optat, jak vam funguje zadni ostrikovac. Predni se krasne rozstrikuji po celem okne, ale zadni ne. Triska tam sice je videt, ale proud vody z ni ma sice "tlak", ale je soustredeny do souvisleho proudu a nerozstrikuje se. Prijde mi to trochu divne, protoze aby se voda dostala na plochu okna, musim se striknutim trefit do protipohybu sterace, aby se voda po skle rozlila. Je to tak v poradku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 ÁNO,MÁŠ TO OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 uf, no to sem si oddychl kde udelali soudruzi z NDR chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Soudruzi z NDR chybu neudělali, ale představ si,že bys tu vodu rozstříkl. Zatímco přední ostřik ti proud vzduch prinese na sklo, vzadu by ti to ty jemné rozstříknuté kapky odneslo asi někam mimo sklo. Ahoj Honza Ororo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Soudruzi z NDR chybu neudělali, ale představ si,že bys tu vodu rozstříkl. Zatímco přední ostřik ti proud vzduch prinese na sklo, vzadu by ti to ty jemné rozstříknuté kapky odneslo asi někam mimo sklo. Ahoj Honza Ororo hmm, na tom asi neco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Zdravím vás. Já se zeptám jeslti někdo má stejný problém jako já... U kombajna mi praská 3 brzdové světlo kolem ostřikovače. Mám ho tam asi necelý rok a je to už druhé světlo co tam mám, to minulé mi uplně odešlo po stejném problému. Prostě od toho výstupku ostřikovače se rozlejzá pavouk do všech možných stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BíLý LiŠáK Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Ahoj. Mam technický dotaz když chci použít zadní ostřik okna tak mi to na okno vůbec nestříká nebo jen nepatzně a ostřikovací kapalina se mi valý vlevo u pedálů z podpalubky. Tak se ptám co se mi tam stalo? Než začnu něco rozdělávat ať vím do čeho du ...... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Rozpojila sa hadicka na ostrekovac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BíLý LiŠáK Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 a dostanu se kní kudy? spodem zpodpalubky? nebo venkem? pod plastem před předním sklem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 (editace) null Editováno: 1. Listopad 2012, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BíLý LiŠáK Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 mě to ale teče zpod palubky na pedály. hlavně v místě na levo co si za jízdy opírá každej nohu. tak proč bych měl rozdělávat tapec 5tých dveří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Auto ktore zateke pod pedalmi sofera treba zacat opravovat od konca- treba rozobrat 5 dvere!!!! LISAK: Pri pedaloch pod kobercom pri A stlpiku mas hadicku tam je spoj ktora ide az do kufra ostrek zadneho okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BíLý LiŠáK Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 a jak se dostat k te zadičce u ,,A" sloupku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernikus Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Pozdravujem, mne zase trochu vody vychádza z ostrekovača, ale nie až na sklo. Pri striekaní počujem výrazný zvuk striekania v palubovke, ako by to priamo do palubovky striekalo a na to pri ľavej nohe šoféra začne stekať voda. Takže to bude vpredu uvoľnené. Prosím o radu ako sa k tomu dostanem, najlepšie ak je aj obrázok. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernikus Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Pán mechanik rozobral, spojil rozbabranú hadicu a už to fachčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdus0001 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) Ahoj vsem, Taky mi nekjde zadni ostrik na o 2 combi Motorek ok, v kufru citit ostik, pri delsim pouziti ostrikovace mokra spodni cast tesneni dveri. Vim i kde, prelomila se hadicka v tom husim krku mezi karoseri a dvermi kufru. Takze ji asi budu muset vymenit. Ten posledni usek od trysky v tretim brzdovem svetle ... a ted dotaz: ...kam az to vede, kolik toho budu muset rozebrat, je tam nekde spojka jak pise KarlSkodovak ? Strucny popis pripadne fotka dve, pokud mate nekdo pristup k rozebranemu autu, by se hodilo. Predem dik a strikani zdrar Editováno: 6. Říjen 2014, autor: mirdus0001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 neviete poradit zadna triska sice strieka no otaca sa spolu zo stieracom cize ked sa stierac vrati triska sa pootoci o par stupnov povedzme 60, cize strieka do toho kritu stieraca-trisky a obcas sa jej podari aj na sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk777 Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Já se potýkám s problémem zadního ostřikovače, že jednou za čas musím vyčistit trysku. Zanáší se nějaký bordel a nebo když se dlouho nepoužívá. Je možná nějaká jiná náhrada trysky? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 (editace) zdravím jak se dostanu k nadobce s vodou na ostrikovani skla nejspis mam rozpojenou hadicku a vyteká mě voda v motorovem prostoru Editováno: 24. Prosinec 2015, autor: Hunterkyjov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavouk777 Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Mé taky nesel na 5 dveřích ostřik a odepnul jsem ten Plas abych viděl na trisku. Tu jsem vyndal a prohnal jsem ji tlakem vzduchu z kompresoru. A naprázdno jsem pouštěl zadní ostřik dokud s toho nesla vista voda. Bylo to zaneseny nejakym bordelem. Od Te doby VŠE O. K. Ale nějak se mi nedaří seřídit ty trysky a delku stěrače. Po zaklapnuti plastu přes trysku mi to stříká jedna do plastu a druha na kraj stěrače. Jehlu jsem už zkoušel ale nic moc. Nejake jine reseni? Nebo zkušenosti? Škoda Octavia II FL 1.8 2010. DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
precaq Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Nevím, jak ve slovenštině, ale v češtině se tryska píše s tvrdým y : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.