Červenec 1, 20178 r Dnes jsem pátral po místě, kde se lanko prasklo a je to nejspíš ohyb u levého zadního světla a v něm se lanko dřelo a začalo korodovat.
Září 12, 20187 r Uz prosim vime co potrebujeme pro opravu do puvodniho stavu ? Nemohu se podivat, nemam auto u sebe...jestli si nemam neco koupit. Dekuju
Listopad 4, 20186 r Po demontazi a vycvaknuti toho zamecku jsem objevil vypadlou pruzinku z plastoveho ulozeni. Trvalo mi to cele 5 minut a hotovo. Maka to jako nove.
Září 14, 20241 r V 4. 12. 2010 na 12:05, celask-on napsal: Promiň, nevšiml jsem si příspěvku. Otevírám normálně z venku - kryt je stále odemčený a šroubovací víčko už nyní také nejde zamykat Zdravím, Zámek na víčku je od FABU a pokud nejde zamykat, s největší pravděpodobností se ulomil takový plastový čudlík ve víčku a v zámkařství, co umí i FAB za opravu chtěli tři stovky. Ale jak to dlouho vydrží opravené to netuším?
Září 21, 20241 r Da se nekde sehnat poutko vicka nadrze? tak koukam asi ne, jedine cely novy vicko? Upraveno Září 21, 20241 r od Abr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.