psurn Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Dnes jsem pátral po místě, kde se lanko prasklo a je to nejspíš ohyb u levého zadního světla a v něm se lanko dřelo a začalo korodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Uz prosim vime co potrebujeme pro opravu do puvodniho stavu ? Nemohu se podivat, nemam auto u sebe...jestli si nemam neco koupit. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Po demontazi a vycvaknuti toho zamecku jsem objevil vypadlou pruzinku z plastoveho ulozeni. Trvalo mi to cele 5 minut a hotovo. Maka to jako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesc Vloženo 14. Září Sdílet Vloženo 14. Září V 4. 12. 2010 na 12:05, celask-on napsal: Promiň, nevšiml jsem si příspěvku. Otevírám normálně z venku - kryt je stále odemčený a šroubovací víčko už nyní také nejde zamykat Zdravím, Zámek na víčku je od FABU a pokud nejde zamykat, s největší pravděpodobností se ulomil takový plastový čudlík ve víčku a v zámkařství, co umí i FAB za opravu chtěli tři stovky. Ale jak to dlouho vydrží opravené to netuším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abr Vloženo 21. Září Sdílet Vloženo 21. Září (editace) Da se nekde sehnat poutko vicka nadrze? tak koukam asi ne, jedine cely novy vicko? Editováno: 21. Září, autor: Abr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.