Publikováno Listopad 10, 201014 r LINK: http://auto.sme.sk/c/5632529/skoda-ukoncila-vyrobu-prvej-novodobej-octavie.html
Listopad 10, 201014 r fnuk, to je nostalgie, prvni poradne auto na kterem jsem se ucil poradne jezdit... a i nadale se budu o cerveny vracek starat jako o vlastni a budu doufat ze mi dlouho vydrzi. ale sklanim se pred vydrzi a nadcasovosti tohoto modelu
Listopad 10, 201014 r klobuk dole co sa podarilo v MB vyrobit je to urcite velky uspech pre automobilku ktory si myslim tak skoro nezopakuje
Listopad 10, 201014 r 14 rokov dozadu otec okamzite predal Favorita (bol v spickovom stave 37 tkm) za dobru cenu a kupil prvu octaviu. Skok to bol nenormalny. Cestovat na dovolenku Faťákom a Octaviou bol neskutocny rozdiel, hoci nasa 1,6 AEE GLX nema klimu. Auto mame do dnesneho dna, predavat sa nechystame. Ako priblizovadlo otcovi na dochodku postacuje. Po skusenosti s tymto autom som aj ja siahol po OIRS. Taktiez nechystam predavat. Auticko mi bude musiet vydrzat. A vlastne v aute mi nic nechyba (co sa tyka vybavy) a vykonovo??? Stačí! Ale.... ved to poznate. Najvacsou devizou auta podla mna bol kufor a lego koncernovy system... plug and play. Dokupit, vymenit, prirobit hocico nebol problem. A svojim sposobom za uspech auta v nasich zemepisnych pasmach je aj urcity druh "patriotizmu" k skodovke. Teda u nas doma urcite. Ine auto ako Skoda u nas doma nebolo. Hoci svojho casu bol otec nakloneny k Pašíku... jednoducho mu bolo luto predat octavku, ktora mala za celu dobu poruchu spinača spiatocky, odisiel rozdelovac a vymenil som par ziaroviek. Osobne si robim zalusk na OII RS face. Ostavam verny znacke.
Listopad 12, 201014 r Husí kůže a lítost. Také smekám klobouk před těmi z MB co toto auto postavili. Upraveno Listopad 12, 201014 r od Kokta1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.