PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 LINK: http://auto.sme.sk/c/5632529/skoda-ukoncila-vyrobu-prvej-novodobej-octavie.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 fnuk, to je nostalgie, prvni poradne auto na kterem jsem se ucil poradne jezdit... a i nadale se budu o cerveny vracek starat jako o vlastni a budu doufat ze mi dlouho vydrzi. ale sklanim se pred vydrzi a nadcasovosti tohoto modelu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 klobuk dole co sa podarilo v MB vyrobit je to urcite velky uspech pre automobilku ktory si myslim tak skoro nezopakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 14 rokov dozadu otec okamzite predal Favorita (bol v spickovom stave 37 tkm) za dobru cenu a kupil prvu octaviu. Skok to bol nenormalny. Cestovat na dovolenku Faťákom a Octaviou bol neskutocny rozdiel, hoci nasa 1,6 AEE GLX nema klimu. Auto mame do dnesneho dna, predavat sa nechystame. Ako priblizovadlo otcovi na dochodku postacuje. Po skusenosti s tymto autom som aj ja siahol po OIRS. Taktiez nechystam predavat. Auticko mi bude musiet vydrzat. A vlastne v aute mi nic nechyba (co sa tyka vybavy) a vykonovo??? Stačí! Ale.... ved to poznate. Najvacsou devizou auta podla mna bol kufor a lego koncernovy system... plug and play. Dokupit, vymenit, prirobit hocico nebol problem. A svojim sposobom za uspech auta v nasich zemepisnych pasmach je aj urcity druh "patriotizmu" k skodovke. Teda u nas doma urcite. Ine auto ako Skoda u nas doma nebolo. Hoci svojho casu bol otec nakloneny k Pašíku... jednoducho mu bolo luto predat octavku, ktora mala za celu dobu poruchu spinača spiatocky, odisiel rozdelovac a vymenil som par ziaroviek. Osobne si robim zalusk na OII RS face. Ostavam verny znacke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 (editace) Husí kůže a lítost. Také smekám klobouk před těmi z MB co toto auto postavili. Editováno: 12. Listopad 2010, autor: Kokta1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.