Tomashak Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Zdravím Vás, chtěl bych Vás poprosit o radu. Renovuji Škodu 1000MB r.v. 1966, ale naskytla se mi otázka na jterou neznám odpověď. Moje škodovka má světle modrou barvu - odovídá označení 4270 (ANZP 0460 modř tyrkysová Škoda), ale potahy na sedadlech mám kompet černé, dále černé výplně dveří + sloupky a světlou stropnici. Potahy a výplně dveří jsou v autě údajně od novoty, je dodělávaná jen stropnice. Prý se jednalo o nějaký vývozový typ. Je to možné?! Na pragos.cz ve vzornících - odkaz http://pragos.cz/veterani/obr.php3?id=3424&fromhome=ok&sir=535&business= jsem ale našel něco jiného.... Poradí někdo co a jak má teda být?! Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 V roce 1966 se dělali dvě modré, ani jedna neodpovídá tvým číslům. Ta první byla Modrozelená (0436)0452/4370 a druhá, což vypadá na tvojí - Modrá světlá 0425/4460. Černé sedačky PK600 se montovali pouze u Modré světlé Škoda 1000 MB - standart a k nim by měli patřit výplně dveří kde spodek je černý PK600 a vrch sv. béžový PK400 Strop se se sloupky se dělal šedobéžový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.