Přejít na obsah

Tomashak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tomashak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím Vás, chtěl bych Vás poprosit o radu. Renovuji Škodu 1000MB r.v. 1966, ale naskytla se mi otázka na jterou neznám odpověď. Moje škodovka má světle modrou barvu - odovídá označení 4270 (ANZP 0460 modř tyrkysová Škoda), ale potahy na sedadlech mám kompet černé, dále černé výplně dveří + sloupky a světlou stropnici. Potahy a výplně dveří jsou v autě údajně od novoty, je dodělávaná jen stropnice. Prý se jednalo o nějaký vývozový typ. Je to možné?! Na pragos.cz ve vzornících - odkaz http://pragos.cz/veterani/obr.php3?id=3424&fromhome=ok&sir=535&business= jsem ale našel něco jiného.... Poradí někdo co a jak má teda být?! Děkuji za odpověď
  2. Ahojte všichni, mám na Vás jeden dotaz. Potřebuji zrenovovat zadní nápravu na svém eMBéčku, konkrétně vzpěrné ramena "šavle" a nevím kde sehnat originály na 1000-vku. Prý jdou místo eMBéčkových "šavlí" dát "šavle" z Š 105-120. Jsou o 1 cm vyšší a právě to je ta věc nad čím si lámu hlavu. Na jedněch stránkách jsem se dočetl > Cituji: Šavle ze Š105-120 jdou použít i na 1000MB , ale pokud máte původní nohavice ,tak musíte použít šrouby a štefty z Škody 105 - 120 , šavle je totiž vyšší. Hlavně si lámu hlav nad tím co jsou to nohavice - jestli je tím myšleno polonáprava?! a štefty?! to už vůbec nevím... Prosím poraďte mi ať můžu zase na jaře vyrazit na cesty..... Předem mockrát děkuji!
  3. Zdravím všechny majitele ŠKODA veteránů! Mám dotaz. Na svojí Škodu 1000MB r.v. 1966 scháním oba zadní blatníky s postranními mřížkami a za boha je nemůžu nikde sehnat! Může te mi poradit kde mám tyhle díly hledat a koupit?! Samozřejmě pokud by někdo z Vás tohle prodával ozvěte se!!! Koupím je i v horším stavu! Zatím díky moc!
×
×
  • Vytvořit nový...