Přejít na obsah

Dotaz škoda 1000 mb


Tomashak

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, chtěl bych Vás poprosit o radu. Renovuji Škodu 1000MB r.v. 1966, ale naskytla se mi otázka na jterou neznám odpověď. Moje škodovka má světle modrou barvu - odovídá označení 4270 (ANZP 0460 modř tyrkysová Škoda), ale potahy na sedadlech mám kompet černé, dále černé výplně dveří + sloupky a světlou stropnici. Potahy a výplně dveří jsou v autě údajně od novoty, je dodělávaná jen stropnice. Prý se jednalo o nějaký vývozový typ. Je to možné?! Na pragos.cz ve vzornících - odkaz http://pragos.cz/veterani/obr.php3?id=3424&fromhome=ok&sir=535&business= jsem ale našel něco jiného....

Poradí někdo co a jak má teda být?!

Děkuji za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V roce 1966 se dělali dvě modré, ani jedna neodpovídá tvým číslům. Ta první byla Modrozelená (0436)0452/4370 a druhá, což vypadá na tvojí - Modrá světlá 0425/4460. Černé sedačky PK600 se montovali pouze u Modré světlé Škoda 1000 MB - standart a k nim by měli patřit výplně dveří kde spodek je černý PK600 a vrch sv. béžový PK400 Strop se se sloupky se dělal šedobéžový.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...