Publikováno Listopad 13, 201014 r Myslim, ze ide o pouzitie LED modulov z nejakych tuningovych svetiel...ale vyzera to kvalitne
Listopad 13, 201014 r Autor ja by som to asi tiez urobil (keby som este mal svoju ex). Pride mi to ako najelegantnejsie riesenie, ako mat LED svetla
Listopad 13, 201014 r Autor Trochu mi to pripomenulo jeden moj cca. 5-6 rokov stary "navrh" led svetiel pre O1
Listopad 14, 201014 r Autor nie nie, je to realna vec. Nasiel som to na nejakom ruskom fore, majitel tam tvrdil, ze ho to vyslo na 10 000 rublov...
Listopad 15, 201014 r Autor Tak ked musel kupit nejake tuningove svetla, napr. z golfa, +/- nejake odpory, lepidla alebo silikon...
Listopad 18, 201014 r mě by zajímalo spíš, jak vyřešil mlhovky v zadním světle jinak nemyslím zrovna, že by to muselo být za 6k stačilo by sehnat nějaký super svítivý diody a pak to připájet na plošňák a napojit do těch patic :palec2: určo by to bylo trošku složitejší, ale takhle nějak cca by to mohlo být
Listopad 18, 201014 r tak tak, mlhovka stejně jako nahoře brzda - LED jedou na full svit a na obrysovky snížený svit
Listopad 19, 201014 r lidi a nevíte, jeslti má UK octavia přehozený mlhovky stranově ?? vím, že fejslift světla u kamošové octy mají mlhovku nalevo, tak jestli náhodou nemají anglický světla mlhovku napravo :help:
Listopad 19, 201014 r Autor Ano maju. Ale ked chces 2 hmlovky, tak dat prave svetlo z anglickej Octy nepomoze (aj nasa Octa ma v pravom svetle dvojvlaknovu ziarovku)...To treba nakodovat v servise...
Listopad 19, 201014 r nakódovat, a jde to pouze u 30ti bytových jednotek, u starších tusím 11 bytových? to nejde
Duben 19, 201114 r Ano maju. Ale ked chces 2 hmlovky, tak dat prave svetlo z anglickej Octy nepomoze (aj nasa Octa ma v pravom svetle dvojvlaknovu ziarovku)...To treba nakodovat v servise... Trochu tě opravím...mám mlhovky svítící na obou stranách a kódovat jsem to rozhodně nedával...zkuste použít mozek, kabel a pájku...
Duben 19, 201114 r Autor mozem to nakodovat cez pocitac, tak radsej budem vrtat to drziakov ziaroviek a pajkovat kable v novom aute..?
Duben 19, 201114 r Nevím co chceš kódovat, když tam ta žárovka, rsp. vlákno vůbec není. Tady se bavíme o OI, takže mozek!
Duben 19, 201114 r Kurňa, to mně nenapadlo. Tož jsem si mohl ušetřit práci i já. Mimochodem, kombík je na tom o něco lépe. Obrysovku s brzdovkou má ve dvojvlákně a pro mlhovku samostatnou žárovku. V pravém světle dokonce je kompletní držák i s kontakty. Jen osadit pin, natáhnout kabel k levému světlu a spojit, a v samotném světle vyříznout díru na žárovku, která je od výroby zaslepená.
Duben 19, 201114 r Přesně tak to mám udělaný já...je to na pár minut a funguje to v pohodě. Upraveno Duben 19, 201114 r od Hyby
Duben 19, 201114 r Autor Nevím co chceš kódovat, když tam ta žárovka, rsp. vlákno vůbec není. Tady se bavíme o OI, takže mozek! Videl si niekedy svetlo liftbacku tour? Ak nie, tak sa rychlo pozri, usetri ti to kopu ironie...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.