HanyZ Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 AAA teda nevěřím, ale co říkáte na tohle ? http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-octavia/car.html?id=2088000&body=H&make=109&model=261&palivo=2&ymin=2000&ymax=2003&sort[0]=4&sort[1]=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Vypada teda pěkně,ale tomu najezdu km bych asi moc nevěřil,ale těžko takhle s fota něco usuzovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 no ty km se mi taky nezdají, na druhou stranu serviska a mělo by to jít dohledat i podle VINka ne ? zajímavý kousek a za dobrou cenu - až podivnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 (editace) Jako já osobně bych z česka auto nekoupil, tohle je dotažený z Německa a super stav... ale nevím jak se na to lidi dívají jestli si připlatí na lepší, nebo se nechaj ukecat v aaa a podobnejch bazarech... 120000 za mrchu... no zkusím inzerát a uvidím, jestli se mi vyplatí prodej, každopádně si ji klidně nechám, fakt pěknej kousek no já bych AAA tak nehanil,koupil jsem tam octu před třemi roky a autko je bez problémů,krom co jsem udělal pro jistotu rozvody a najel cca 70tis,km)1,9TDI/66kw Editováno: 7. Prosinec 2010, autor: tonda vento Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.