Publikováno Listopad 16, 201014 r Zdravím všechny fans YETIHO. Měl bych takový, možná" hloupý" dotaz, ale jsem laik. Mohu použít šrouby kterými jsem měl uchyceny elektrony k uchycení plechových disků, nebo musím zakoupit jiné ? Dík za rady. Banicek
Listopad 16, 201014 r Na vetšinu hliníkových disků se používají šrouby s kuželovým tvarem (rovné plochy směrem do špičky) a na ocelové disky jsou šrouby kulové.Tak je lepší dát novou sadu šroubů pro ocelové disky.Ty co máš na hliníková kola jdou použít ale ty ocelové disky do nich mohou vytlačit drážky a po následných montážích na hliníkové disky bude docházet k ničení hladké dosedací plochy na šrouby a bude se to kousat a bude se to špatně povolovat. Tak dej jiný šrouby kdybys měl zájem mám doma jedny starší z OII.Kdyžtak SZ.
Listopad 17, 201014 r Autor Takže už jsem z toho blázen. Mám hlinikáče Dolomite a měl jsem na nich od výroby šrouby kulové. Teď jsem dal na Yetíka plecháče takže mohu ty kulové použít ? Nebo tam dát šrouby kuželové ? Dík za rady. banicek
Listopad 17, 201014 r Uz som ti odpovedal. Sroby ktore mas na aute mozes pouzit jak na ELEKTRONY tak aj na PLECHACE. LINK: http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/accessories/Pages/Accessories.aspx?id=CFA071004&searchcat=0000000109&ref=%3fc%3d0000000109%26p%3d3 Upraveno Listopad 17, 201014 r od PROCHY603
Listopad 17, 201014 r Přesně tak, originál Al.kola mají kulové šrouby tj. můžeš je použít i na plechy. Akorat kdyby si měl neorig al.kola tak tam budou nejspíš sedla na kuželové šrouby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.