tomina Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Nevite co udělat s vrzající přední operkou u Oct1?? Kdyz se o ni opru cela vrze a skripe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Nevite co udělat s vrzající přední operkou u Oct1?? Kdyz se o ni opru cela vrze a skripe... mam to samy... resim to radiem nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Nevite co udělat s vrzající přední operkou u Oct1?? Kdyz se o ni opru cela vrze a skripe... Take tak a vim na 100% ze nejsem posledni. Resim to tim, ze se tu asi 10let ptam, zda se da koupit sklapeci horni cast ktera vrze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Je to asi blba odpoved, ale zkus se poohlednout po kezene, alespon ta moje nevrze ..starsi latkova cerna z eleg. me taky vrzala , nebo se zeptej ve skodasalonu na ten vrchni dil, urcite se da koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 :-( Zkusim to rozebrat, treba me neco napadne..maximalne koupim novou..ale kozena by se asi moc nehodila ke zbytku interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 :-( Zkusim to rozebrat, treba me neco napadne..maximalne koupim novou..ale kozena by se asi moc nehodila ke zbytku interieru Neblbni, kupovat novou kvuli vrzani? To bych musel koupit nove auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 To je pravda me tam toho vrže taky hafo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Chtěl bych znovu otevřít toto téma. Já jsem z toho úplně vytočenej. Mám problem s vrzající sedačkou spolujezdce. Měnil jsem svoje zachovalé sedačky za vyhřívané. Docela mě zklamalo, že je dělají koncernově v Polsku. Nemáte chlapy někdo zkušenosti, kde by byl zakopaný pes a šlo to odstranit? Když si vedle sedne ženská je ten pazvuk v mezích, ale když vezu svého tatíka tak mi z toho praská hlava. Uvažoval jsem už o tom, že to rozčalouním. Ozývá se to ze zádové opěrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Taky mi vrzala sedačka, byla špatně zacvaknutá bederka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Tak to sem rád že nejsem sám komu to tělá jediný co mi na to chvíli pomáhá je, že výškovým nastavením sedačky hnu o zoubek nahoru nbo dolu. Příde mi to jako když se dá do tahu. No a pak mi to nevrže, teda do dalšího vystoupení a nastoupení. No ale vytáčí mě to dost silně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Mě taky občas vrzne opěrka, ale to se musím víc opřít nebo když se auto hodně zhoupne. Dělá to jen sedadlo řidiče. Chtěl sem oddělat ten potah ale dole je spojenej takovým plastovým "zámkem" a ten nešel rozdělat. Je na to nějakej fígl? Myslím že by stačilo jen něco promazat, protože je to takovým slabý vrznutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Taky mi vrzala sedačka, byla špatně zacvaknutá bederka. Díky za info a foto. Není mi jasné, do čeho se ten drátek "zacvakne" jak jsi naznačil. Ta konstrukce opěrky je pod čalouněním opěrky a zapadá do rámu sedačky? Jak moc složité je dostat se k ní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Koukni se do mých příspěvků ,,BEDERNÍ OPĚRKA", tam jsem to psal. Není to nic složitého. Já jí měl utrženou, po opravě jsem ji dal špatně zpátky. To vrzání bylo hrozné. Teď je klid, ale vržou a klepou se jiné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 zdravím nevím jestli to pomůže někomu ale taky vrzala opěrka a když jsem na ni dal originální potah co patří na opěrku tak to jde z tuha zavírat ale nevrže..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 10. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 Mně při jízdě po kostkách rezonuje zpětný zrcátko:-) Pořád jsem chytal za různý kusy palubovky co kde brní a pak se kouknu do špíglu a auto za mnou se nějak třepe, tak jsem ho chytl do ruky a byl klid. Ale jak tohle zpravit?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Mně vrže opěrka taky, ale ráno když je zima tak to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) zdravím, nechci zakládat nové téma, proto to hodím sem, vrže mi něco v sedadlu šoféra, sedačky nejsou s bederní opěrkou a uložení pojezdu (předfejsliftová má gumový silentblok) jsem vyměnil z fejsliftové sedačky (uložení s pružinou) a pořád to samé... je možné že by to mohla dělat ta vypadlá pružina z pod sedadla? vypadla mi i u spolujezdce ale tam to je cajk, nevrzgá to tak už nevím. Jo je to jako by to sedadlo mělo vůli a cele se kyve do uhlopříčky, co stím...poraďte...pěkně me to sere PS. ty silentbloky byly o něcomálo pootočené Editováno: 25. Září 2008, autor: sajfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 V sedačkách vrže opravdu ta pružinka stačí jí stříknou WD sprejem a vrzání je pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Š. Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Čistě logicky. Když vrzá loketní opěrka, asi tam bude potřeba něco stříknout nějakým mazáním ne? Nebo je to moc složitý a logický ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.