Hoňass Vloženo 17. Listopad 2010 Vloženo 17. Listopad 2010 Chtěl bych znát vaše názory nebo připomínky jakou barvu alo by se nejvíc hodila ke stone metalíze Citovat
Standis Vloženo 17. Listopad 2010 Vloženo 17. Listopad 2010 možná černý a nebo stříbrný, ale něco mi tam nesedí, ale nevím co Citovat
kibi Vloženo 17. Listopad 2010 Vloženo 17. Listopad 2010 za mne černý nebo bílý středy, ale nechal bych je lakovat i s tím vnitřním límcem, jen ten vnější bych nechal leštěnej viz obr v červeným rmečku Citovat
Hoňass Vloženo 20. Listopad 2010 Autor Vloženo 20. Listopad 2010 To celé kolo jsem taky přemýšlel . a nebo to celý vyleštit ale tomu moc šancí nedávám protože mě stačilo jak mě dalo zabrat to co mám vyleštěný a ještě né pořádně Ještě ta metalíza (pokud se mě podařilo trefit trochu barvu ) Citovat
Hoňass Vloženo 6. leden 2011 Autor Vloženo 6. leden 2011 (editace) Tajk jsem si znovu hrál v photoshopu origo co vy na to neni to přesný protože nemám stejně vyfocený auto ale přibližně. Na těch fotkách od nich to vypadá líp Hlavně tenhle nárazník nikdo nemá a není k zahození Editováno: 6. leden 2011, autor: Hoňass Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.