jan.m Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Ahojte, kedze mam auto len chvilu podtreboval by som poradit. Jedna sa o o skoda fabia 1.2 HTP r 2007, ma najazdene 59 000km, a v decembri ma caka servisna prehliadka. Dnes po starte mi nezhasla kontrolka pre kontrolu systemu vyfukovych plynov. Svietila celu jazdu. V manualy som sa len docital, ze mi to dovoli nejaky nudzovy dojazd, chvalabohu s prace domov je to 8 km. S autom som nic atypicke neurobil. Viem, ze takto sa neda urcit co moze byt zatym. Ale urcite existuje nejaky zoznam poruch, podla pravdepodobnosti co by to mohlo byt. Za akukolvek radu budem vdacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 První co musíš udělat je zajet na diagnostiku, protože takle to je plácání do vody. Závad může bejt víc. Například může bejt sporadická chyba, která už není, ale kontrolka svítí. Prvně teda zjisti, jestli to byla nahodiá chyba-vymazat ji a počkat zda se rozsvítí znova nebo to je chyba trvalá. Jede ti auto normálně nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.m Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 (editace) Ahoj, auto ide normalne. Viem, ze takto je to len strielanie do vetra, ale zaujimalo by ma ci existuje nejaky typicke chyba. Skor som myslel, ci uz niekto obdobne zazil. Ale vdaka za reakciu, zajtra skocim do servocu. Editováno: 20. Listopad 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Mne svieti kontrolka striedavo,raz svieti,potom po niekoľkých štartoch zhasne a po pár km sa zasa rozsvieti a tak dookola.Vag hlási 1) 16555 rada 1: systém odměřování paliva Systém příliš chudý P0171-35-00- - Sporadická Keďže mám LPG tak to robí iba v tomto režime,na benzín to nerobí,už to neriešim,auto ide ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.m Vloženo 18. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 to kimmi : ja mam cisto benzin, zatial auto normal chodi...uvidim, co zajtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.m Vloženo 23. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Bolo to len nejaka sporadicka chyba...dalo sa to na diagnostiku, vymazala sa chyba a bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 ahojte moze byt ze sa to objavi ked prsi??? zeby nejako vlhkost na to posobila? ked neprsalo tak to bolo v pohode a dnes dorana lialo.. a sa mi to zobrazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stig Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 ahojte moze byt ze sa to objavi ked prsi??? zeby nejako vlhkost na to posobila? ked neprsalo tak to bolo v pohode a dnes dorana lialo.. a sa mi to zobrazi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.