kapo1222 Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 (editace) Toto som nasiel na nete moze to byt pravda co je tam pisane??? http://aukro.sk/item1305480057-jezdete-levneji-magnetizery.html#gallery Editováno: 19. Listopad 2010, autor: kapo1222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Riadna Sprostost A hlavne Body 11,12,13,14, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 :smich: :smich: Ale tak když by člověk nevěděl co s penězma lol A teď vážně - tohle opravdu NE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Ja viem ze to je somarina ked som to videl hnet som sa smial na tom :-) Ja len som sa chcel s vami podelit o niecom co som nasiel na nete. Nechapem ako niekto moze vyrobyt nejaky kruzok ktory zmensi spotrebu, zvysi vykon atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Ale na druhou stranu četli jste si ty komentáře co dali kupující-prodávajícímu.Všichni jsou spokojeni.... já teda to nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 pracuju v Polsku... a už jen proto, že původce prodejce je z Polska a komentáře dávají taky Pšonci.... no raději nic, hanobení rasy, národa a přesvědčení je trestný čin myslím, že další debata nemá smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Všichni jste bezvěrci a nerozumíte tomu. Vždyť to zkoumaly i v USA a ušetřily. To je všechno vysoká fyzika a matematika to snad ani nemůže být ze země ( v oblasti 51 to vymontovali z UFO okopírovali a začaly prodávat, právě kvůli utajení v Polsku). Hned zítra kontaktuji výrobce a budu to prodávat jako svatou relikvii, vždyť je to skoro zázrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Aukce už skončila. Práve jsem si koupil všech deset nabízených výrobků a až přijdou namontuju je všechny najednou, ať mám 10x víc výhod než smolaři, kteří mají jen jeden. Se Vám divím, že to taky nemáte, bude to určitě zázrak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Čím víc toho tam bude tím míň to bude žrát a votom to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 20. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Čím víc toho tam bude tím míň to bude žrát a votom to je. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 (editace) :smich: Ty voe, 10ks? To budeš ještě benzín i prodávat vždyť ta nádrž se ti bude sama doplňovat. ZÁVIDÍM a počkám až začne nová aukce koupím jich 15ks a postavím si benzínku. Editováno: 21. Listopad 2010, autor: Kokta1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Ty magnety tu byly ,už za časů mé Úžovky , a již tenkrát ty samé hodnoty které FAKTICKY FAKTICKY nesouhlasily . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Tak už mám namontováno všech 10 kousků v jednom autě a musím říct, že je to masakr!!! Výkon mi vzrostl - teď jsem byl na brzdě a mám 589kW a teď to nejlepší : SPOTŘEBA mi klesla na - 7l/100Km, takže budu brzy stavět síť benzinových pump! Samozřejmě žert.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Je zajímavý, jak se dá stále na lidské hlouposti vydělávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 (editace) Že já nedržel ústa. S tou benzínkou jsi mi ukradl nápad, ŽÁDÁM PODÍL NA ZISKU !!!!! Nebo jsi tě najdu frajere a seberu ti všechny zázračné magnetky. Editováno: 24. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, potom je téma nepřehledné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 Kokta1: OkOk, hele klídek kámo, žádné násilnosti. Stačí Ti 23% z celého zisku? Víš jak daně atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 (editace) Tak to tedy NE chci 50% jinak tě Editováno: 24. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, potom je téma nepřehledné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 (editace) Probral jsem to se svým křečkem a dohodli jsme se, že bude dostávat levnější krmení, takže máš mít svých 50% zisku. Za 3 dny používání už jsem ušetřil 284litrů benzínu a auto jakoby létá.... Nechápu to, jedu 376Km/h a vůbec se mi netočí kola... Zkrátka, je to super!! jdětě do toho všichnii a život na planetě bude hezčí! Editováno: 24. Listopad 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, potom je téma nepřehledné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Stačilo mi jenom přečíst nadpis a už sem to dál nečetl, ale určitě to bude "boží" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 (editace) Ne boží, ale z AREA51. Editováno: 25. Listopad 2010, autor: HanyZ opět citace ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anglos Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 (editace) Upřímně se přiznám: pročetl jsem to celé 3x. Je to ohromně zajímavé. Nikoli ovšem tím, že by ten výrobek snad fungoval, nebo snad že by mělo smysl ho koupit za jakýmkoliv účelem. Zajímavé to je stylem a grafickou úpravou. Podobnou grafickou úpravu a podobný nebo stejný styl mají inzeráty na mnoho dalších genitálních (sic!) nesmyslů. Kdo někdy navštívil stránky Vesmírných lidí, JUDr. PhDr. MUDr. RNDr. Mgr. et Mgr. Bc. Henryka Laholy, DrSc., multi dr.h.c. případně dalších jurodivých pošahanců českého i světového mašíblu, ví o čem je řeč. Kdo tam ještě nebyl, má možnost si něco vygůglovat. Zabývám se jazyky, jsem lektor angličtiny a překladatel a četba takového textu je pro mně totéž jako návštěva muzea kuriozit pro strojního inženýra. Díky tomu, kdo sem dal odkaz. Je to krásný příklad zvrhlé jazykové i grafické dekadence nemluvě o tom, že samotný Magnetyzer si zaslouží čestné místo v panoptiku kravin Internetového prodeje. P.S. Bizarní na tom je to, že se jistě najdou lidé, kteří to opravdu koupí a dokonce si to do auta i namontují. (A pak si díky autosugesci pochvalují, jak to funguje.) Ještě jednou díky za link. Smích léčí. Dodatek: Připomíná mi to jeden rakouský geniální počin: V 90. letech u našich jižních sousedů kdosi prodával, a nutno podotknout, že poměrně úspěšně, filtr elektřiny. byl to takový nástavec na zásuvku, jako je rozdvojka, a měl odfiltrovat škodlivou jadernou elektřinu z českých a slovenských jaderných elektráren. Editováno: 24. Prosinec 2010, autor: Anglos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.