Přejít na obsah

Kabelový svazek ve dveřích face vs. předface

Zorg

Doporučené příspěvky

Omlouvám se za takovéhle téma, celý večer to tu procházím a nemohl jsem nic kloudného najít, tak zakládám nové s tím, že mi buď někdo rychle pošle třeba jen odkaz a pak lock/delete.

Mám F1 2001 comfort, el. okna vpředu a man. zrcátka. Dodělávám elektrická zrcátka s výhřevy, ale mám faceliftová včetně svazků. Možná jsem si blbě všimnul, ale přijdou mi stejně zapojené i barevně označené. Přesto když ho zapojím, okna stahovat jdou, ale přestane jít centrál. Dál jsem to nezkoumal, v úterý se na to vrhnu včetně opravy zámku. Kdysi jsem tu někde četl, že předface je jinak zapojený než face. Kdybyste mě někdo buď jen nasměroval na příslušné téma a nebo poradil, jak třeba ten svazek přizpůsobit, aby facová zrcátka seděla na mojí předface fabku. Dík moc :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 6 měsíců později...

Mohl byste mi někdo prosím polopaticky vyvětlit ve smyslu tohodle návodu , co mám přepojit na tom dveřním svazku, aby mi to začlo fungovat? Mám předface auto, ale face svazek a zrcátka (tj. ty s krátkym černým káblem). Otočnej ovladač mám už ten "F"kovej. V tom návodu jsou i nějaký dokumenty ohledně kabelu, ale v tom se absolutně nevyznám :kuk:

EDIT: Takže předně nevím, co znamená, když je psáno T10f/5 na T12d/4 atd. :help:

Editováno: , autor: Zorg
Odkaz ke komentáři

T10f je konektor, který zastrkuješ do ovladače zrcátek

T12d je konektor, který zastrkuješ do motoru stahování okna u řidiče

číslo, které je za lomítkem po označení konektoru, např. T10f/5, znamená, že se jedná o pátý pin na konektoru ovladače zrcátek. origo konektory mají většinou na sobě číslování.

z toho všeho vyplývá, že T10f/5 na T12d/4 znamená, že přehážeš kontakty na svazku drátů tak, aby z 5. pozice na T10f vedl na 4. pozici T12d a tak stejně u dalšího popisu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

T10f je konektor, který zastrkuješ do ovladače zrcátek

T12d je konektor, který zastrkuješ do motoru stahování okna u řidiče

číslo, které je za lomítkem po označení konektoru, např. T10f/5, znamená, že se jedná o pátý pin na konektoru ovladače zrcátek. origo konektory mají většinou na sobě číslování.

z toho všeho vyplývá, že T10f/5 na T12d/4 znamená, že přehážeš kontakty na svazku drátů tak, aby z 5. pozice na T10f vedl na 4. pozici T12d a tak stejně u dalšího popisu.

Zdravím.

Tiež sa chystám dorobiť elektrické zrkadlá na predface, som v elektrike laik. Tomuto čo tu píšete rozumiem, ale mám pár otázok.

V návode sa píše, káble z konektoru 8L0972980 T10f/7+8 na ukostrenie 267 v kabelovém svazku řidiče. Kde sa nachádza to ukostrenie a akej je farby ?

A zapojenie konektora BSG - konkrétne prepojenie kladného pólu 30a v kabelovém svazku za přístrojovou deskou do poistkovej skrine. Kde sa nachádza kladný ol 30a? akej je farby?

Ostatné mi je jasné, až na to ukostrovanie.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...