SAUER Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 (editace) sorry - dezinfekce :-) . Prosím zkušené kolegy o radu. Rád bych vyčistil klimatizaci na mojí Fabii I. 1.2 47 Kw. Mám již zakoupen dezinfekční sprej WURTH COOLIUS. V návodu je napsáno: "aplikační sondu zaveďte do odtokové šachty kondenzační vody". Bohužel však nevím, kde přesně tato šachta je. Můžete mi prosím poradit - nejlépe foto. Já měl za to, že desinfekci provedu přes výdechy přímo uvnitř vozu. Ještě jednou děkuji. Radek Editováno: 27. Listopad 2010, autor: SAUER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 toto by ti mohlo pomoct http://forum.skodahome.cz/topic/35332-zapach-pri-pustenem-topeni-ve-fabii/page__p__1158365__hl__%2Bdesinfekce+%2Bklimatizace__fromsearch__1#entry1158365 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.