Jirka_bj Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdravím všechny, včera jsem se neúspěšně pokusil vyměnit pylový filtr. Mám k dispozici známé návody jak postupovat. Zasekl jsem se na plastu kryjícím prostor pod kterým se filtr nachází. Mám O1 r.v. 2003, takže kryt není šroubován ale nacvaknut. V návodu stojí: plast opatrně odcvakneme. Nejde ven, ani když jsem hodně silně tahal. Šroubovákem jsem si netroufl jej páčit. Existuje pro toto odcvaknutí nějaký speciální grif? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 No mám jednu možná blbou radu... Je to jako když si koupíš novou košili balenou na tom kartonu... když jí rozbaluješ, je tam alespoň o jeden špendlík víc, než si myslíš!!! Ale teď vážně - nejsem si jistej, ale myslím, že tam jsou ty západky čtyři. Dvě vpředu a na každém boku ještě jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Zdravím všechny, včera jsem se neúspěšně pokusil vyměnit pylový filtr. Mám k dispozici známé návody jak postupovat. Zasekl jsem se na plastu kryjícím prostor pod kterým se filtr nachází. Mám O1 r.v. 2003, takže kryt není šroubován ale nacvaknut. V návodu stojí: plast opatrně odcvakneme. Nejde ven, ani když jsem hodně silně tahal. Šroubovákem jsem si netroufl jej páčit.Existuje pro toto odcvaknutí nějaký speciální grif? Jaké jsou Vaše zkušenosti? Odpacit sroubovakem je asi nejlepsi volba, jemne, ale prece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 taky jsem ho měnil, ten plast jde sice ztuha, ale jde. Akorát uprostřec kde se ty dva díly překrývají, tak tam mi to už nejde zamáčknout a je to tam trošku odchlíplé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 taky jsem ho měnil, ten plast jde sice ztuha, ale jde. Akorát uprostřec kde se ty dva díly překrývají, tak tam mi to už nejde zamáčknout a je to tam trošku odchlíplé. Taky tak, ale tam to az tak neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tahám, přemlouvám, prosím, ale kryt prostě dolů nejde. Jezdí po okně sem a tam, ale sundat prostě nejde. Okdud kam a jak bych měl páčit, abych ho sundal? ¨ Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tahat směrem nahoru ke kapotě.Dělal jsem to před hodinou,poprvé,a za 10 minut jsem neměl co dělat.Jde to ale celkem ztěžka.Páčit šroubovákem jsem to nechtěl.Tak jsem udělal první levou stranu a pak pravou bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No já to chytil od toho prostředku, a vytáhl nahoru!! Chce to asi zabrat pokud je to poprvé!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Ty se ptáš na plastové kryty před čelním sklem, nebo na kryt samotného filtru - rámeček se západkama ? Já musel uhlíkový filtr zastřihnout na výšku asi o dva mm, byl vyšší než původní, asi vynikající výrobek !!! Na a po složení a na cvaknutí plastu před sklem mi to taky odstává uprostřed. Je tam odtok vody, když tam nateče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Vezmi to v mistech kde je pylak, zabar a pujde to... a nasledne postupuj smerem k mistu, kde se to prekryva! Ja to rval, ze to vypadalo, ze to nemuze vydrzet, je to ale odolne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Ty se ptáš na plastové kryty před čelním sklem, nebo na kryt samotného filtru - rámeček se západkama ?Já musel uhlíkový filtr zastřihnout na výšku asi o dva mm, byl vyšší než původní, asi vynikající výrobek !!! Na a po složení a na cvaknutí plastu před sklem mi to taky odstává uprostřed. Je tam odtok vody, když tam nateče ? Me prijde ze by jsi to mel cele trochu soupnout smerem ke spolujezdcovu blatniku, zda se mi ze se ti to prekryva moc, tudiz to odstava dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 opravdu to jde ztuha,taky mi to nesedlo zpátky přesně,ale po opatrném nahřátí a ohnutí toho plastu je zase vše jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 opravdu to jde ztuha,taky mi to nesedlo zpátky přesně,ale po opatrném nahřátí a ohnutí toho plastu je zase vše jak má Takže dát ten plast ven, nahřát, ohnout a opatrně zpět ? Viz. mé foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 No, po mé první zkušenosti kdy se mi podařilo ten plas zlomit už jsem raději opatrnější. Mám vyzkoušené, že nejlíp se to odělává od slopku směrem ke středu. Osobně nadzvednu ten těsnící lem toho plastu, co dolehá na sklo a širší šroubovák strčím k místu kde je to zacvaklé a pootočením šroubováku vycvaknu v jednom místě z té lišty pod sklem ten plast, pak už to stačí vzít rukoua vycvaknout to uplně. když to člověk dělá poprvé, tam moc nechápe jak to tam vlastně drží, dokud to nevyndá, pak už mu je jasno, kde musí na příště tlačit, aby se to podařilo Kdyby se to nezdařilo, zítra udělám fotky, potřebuju taky dát novej uhlíkovej filtr. Jinak pozor na modelové ročníky,starší to maj jinak upevněné než ty novější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Chci se zeptat, ma Octavie 1.6 r.v.97 pylovy filtr? Pripada mi ze mi malo fouka ventilator na predni okno(dlouho trva nez se odmlzi) myslim ze by to mohl byt zaneseny pylovy filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 No jasně že má!! Jak dlouho tam je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 ja to tam mam uz 6rokov 200tis. km nemenene mam to vymenit? dostanem to v mototechne? kolko to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 ja to tam mam uz 6rokov 200tis. km nemenene mam to vymenit? dostanem to v mototechne? kolko to stoji Vidis, ja ho menim 2x do roka a klidne by to sneslo i vic Myslim, ze Ti to meni pri prohlidkach ani o tom nevis, jinak to stoji asi 150,- a maji to snad vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 šroubovákem bych tam vůbec nestrkal.je tam sklo a co kdyby náhodou.Šroubovák vyhneš,můžeš neopatrně přitlačit na sklo a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 ja to tam mam uz 6rokov 200tis. km nemenene mam to vymenit? dostanem to v mototechne? kolko to stoji Kup raději uhlíkový, od 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 No a teda jak často se MÁ ten filtr měnit? Při prohlídce mě do papíru napsali ok a myslím že ho neměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Někde jsem tady četl, že se to mění zárověň s olejem v motoru co 15.000km nebo jednou za rok, to samo i vzduchový filtr sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Ja menim vzdycky pred klimatizacni sezonou na jare a pred topnou sezonou na podzim. A sajrajtu je tam vzdycky vic nez dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Ja menim vzdycky pred klimatizacni sezonou na jare a pred topnou sezonou na podzim. A sajrajtu je tam vzdycky vic nez dost A jak to budeš řešit když teď probíhají klimatické změny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Ja menim vzdycky pred klimatizacni sezonou na jare a pred topnou sezonou na podzim. A sajrajtu je tam vzdycky vic nez dost A jak to budeš řešit když teď probíhají klimatické změny? Jsou veci, kteryma se moc netrapim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.