pETe Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Zdravím, Zajímalo by mě, co mě čeká... Mám třetí měsíc OII Fl s 1,8TSI, je dovezená jako nová, ale bouchnutá na předek a tady opravená. Byla prohlédlá a zkontrolovaná, vše vypadaolo OK. Jenže mě nenapadlo zkontrolovat nemrznoucí směs a dnes zamrzla. Ráno jsem vyrazil a toho, že vyletěl teploměr až na doraz jsem si všiml až v okamžiku kdy se rozsvítilo varování na Maxidotu. Zatím je auto v teple aby vše rozmrzlo, tak se ptám, co mě tak čeká? Bude stačit doplnit nemrznoucí směs, nebo to s největší pravděpodobností něco odneslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) Zaklad je napisat ci ta chladiaca kvapalina zamrzla uplne na LAD-LED alebo LEN primrzla na kasu??? Treba to vypustit a naliat G12+ A DESTILOVANU VODU . Mohla ti prasknut aj hlava. Zmeraj staru kvapalinu na kolko stupnov bola odolna voci mrazu. Editováno: 1. Prosinec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) V momentě kdy jsem to zjistil, tak ve vyrovnávací nádřžce byla ještě hustá ledová tříšť, ale když jsme dávali auto do tepla, tak už z nádržky vystříkla voda... Z pod kapoty auto smrdělo tak trochu, jako když se pálí obložení... Zítra budu vědět víc... -------------------------------------- Tak, po naplnění nemrznoucí směsi to vypadá, že to dopalo dobře... Ta původní byla do -1°, nechápu proč to tam někdo tak naředil... Editováno: 2. Prosinec 2010, autor: pETe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 (editace) Pokiaľ si tam nemal ľad, ale len tú triešť, tak by to fakt nemuselo znamenať poškodenie motora. A to riedenie, možno im pri nejakej oprave vytiekla časť kvapaliny a po oprave ju už doliali iba vodou. Editováno: 4. Prosinec 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Vodni pumpa je pohanena ozubenym remenem a jestli ti nerupnul tak se urco tocila a jestli ti neodeslo tesneni pod hlavou asi to bude v poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.