Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

mám takový dotaz, klepe mi motor při studeném startu, proste vypadá že klepou hydraulické zdvihátka do té doby než se natlačí olej trvá to asi 20s poté to přestane a je klid. mam 1.9 tdi. mam to nějak řešit nebo nechat tak?

Editováno: , autor: klimji1989
Vloženo

V týhle zimě si hydra poklepávají dost dlouho. Jestli máš 10W40 tak se není čemu divit a při 5W by to mělo být lepší o něco dřív. Mám měněný hydra cca před 2 měsícema a klepou si taky. Takže já to teď neřeším.

Vloženo

nevim nevim ted jsem cetl ze pri prechodu z 10w-40 na 5w-40 se může stát, že auto začne papkat olej, jelikož je řidčí. No asi si to ještě nechám projít hlavou, nebo raději na jaře koupim nove hydr. zdvihátka a bude klid

Vloženo

pokud máš vše ok, tak ti olej papkat nebude... pokud máš nějaký error, tak to tímhle odhalíš a můžeš alespoň opravit.... vyměň olej a uvidíš.... 10W40 tam dát můžeš vždy... nebo se spokoj s klepáním....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...