klimji1989 Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 (editace) mám takový dotaz, klepe mi motor při studeném startu, proste vypadá že klepou hydraulické zdvihátka do té doby než se natlačí olej trvá to asi 20s poté to přestane a je klid. mam 1.9 tdi. mam to nějak řešit nebo nechat tak? Editováno: 4. Prosinec 2010, autor: klimji1989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 V týhle zimě si hydra poklepávají dost dlouho. Jestli máš 10W40 tak se není čemu divit a při 5W by to mělo být lepší o něco dřív. Mám měněný hydra cca před 2 měsícema a klepou si taky. Takže já to teď neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 ¨jo mam 10w 40, otec mi říkal, že bych měl vyměnit hydr. zdvihátka jinak trpí motor, ale ono se to nijak nezhorsuje tak to necham asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Dej plnou sintetiku a máš klid. Já teď nouzově dal polo a klepali i v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 No koukám, že píšeš 20s. To je docela dost dlouho. Zkus vyměnit za 5W a uvidíš jestli se to zlepší. Je to levnější než měnit hydra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 7. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 na aute mam najeto 230 000 a co to auto znám tak se do nej lil pořad10w-40, auto nežere olej. Nevim jestli bych tomu neuškodil kdybych tam nalil 5w-40? nějaky názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 z 10W40 na 5W40 a opačně přejít můžeš, z 15W40 na 5W40 a opačně NE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 7. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 8. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 nevim nevim ted jsem cetl ze pri prechodu z 10w-40 na 5w-40 se může stát, že auto začne papkat olej, jelikož je řidčí. No asi si to ještě nechám projít hlavou, nebo raději na jaře koupim nove hydr. zdvihátka a bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 pokud máš vše ok, tak ti olej papkat nebude... pokud máš nějaký error, tak to tímhle odhalíš a můžeš alespoň opravit.... vyměň olej a uvidíš.... 10W40 tam dát můžeš vždy... nebo se spokoj s klepáním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Hlavně aby olej měl správnou normu! Možná bude motor s 5W trochu hlučnější, ale dá se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 11. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 asi to nechám tak, ale i tak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.