aivos Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Zdravím mám takový problém Cívka a svíčka na druhém válci mi nejedou (nedavaji jiskru) , vím ze obje jsou vporadku pac na kabelech k ostatním válcum jedou... Kdyz jsem na pinech kabelu 2. válce měřil napětí bylo tam podobné jako na 1. válci (který jede) ale stejne to NIC nedelá... nevite cim by to mohlo byt nebo kde hledat chybu?? Motor 1.8T AEB 110kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 civky odcházejí docela běžně...hod to na Vag, ukaze ti to chybu na urcitém valci pak prohod civky, smaz pamet zavad a nastartuj.Pokud ti Vag napise chybu zase na jinem valci tak je problem v civce.Stoji kolem 900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivos Vloženo 4. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 ale civky jedou! nejedou jen na kabelech k 2. valci... prohodil sem civky a opet jely vsecky a nejela jen zase ta na druhem valci! takze chyba bude v signalu na druhy valec... ale kdyz sem to meril tak tam napeti bylo, takze? babo rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 To zní divně.. A na 3 válce Ti to jede pořád, ať je motor teplý nebo studený? Nemáš někde studený kontakt na přívodním kabelu k cívce? Asi ne, když naměříš napětí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivos Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 ne prave ze nemam... ale jiste to nevim musim to jeste prozkoumat... ale chyba by teda mohla byt bud ve vedeni nebo v koncovem stavu, co myslite? A ano na 3 jede porad, ten druhy valec proste nezapaluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Svým způsobem můžeš být rád, že se závada projevila tak, že válec nezapaluje vůbec, protože při opravě na závadu přijdeš a odstraníš. Horší by bylo, kdyby to chvíli jelo na č a potom na tři. Ale to Ti asi moc nepomohlo, žee?? Máš možnost auto připojit naVAG, jak Ti pitris.K? Pak bys měl jasno... Než složitě hledat závadu... Každopádně projdi poctivě kabely k cívce a pokud můžeš zkus je proměřit ohm metrem (pípákem), jestli nejsou ve zkratu s kostrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivos Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 vag chybu neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aivos Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 TAk to je snad záhada nad vsechny záhady Dneska sem prozvonil kabely od ŘJ motoru k ŘJ zapalovani a vsecko vporadku... pak jednotlive kabely od ŘJ zapalovani k civkam a taky vporadku... pak sem nastartoval a ŘJ motoru davalo stejne signaly, i ŘJ zapalovani davala stejne signaly na vsechny kabely... Ukostrene jsou taky vsechny cívky... a proste kabely na 1.3. a 4. valci davaji bomby ale na 2. valci nic, z zadnou civkou s zadnou svickou a pritom signal tam jde stejny jako na ostatni... ja uz sem fakt bezradny... Nekdo nejaky tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelukaspe Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 (editace) ja som mal ten istý problém nakoniec chyba bola RJ zapalovania., skus ju vymeniť uvidíš či pomohlo chvalabohu mne hej Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 To je divný...no zkusil bych prstem jakou dává kabel šlehu.Pokud ti ruka neulítne,tak je měření přístrojema nesprávný Fakt jsem takhle vždycky kabely zkoušel.Může dávat signály,ale to je prd platný když v něm není 1000ce voltů jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 tak tím bych to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnysik 1.8T Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 ahoj aj mne to robilo a mal som zly snimac ktory sa nachadaza na boxe vzduchoveho filtra zo spodnej strany. na pocitaci mi to tiez nic neukazovalo a bolo to v tom snimaci. ak mas moznost si ho od niekoho pozicat a vyskusat tak to skus. mna stal okolo 105eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcwatt Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Řeším teď podobný problém jako ty. Ještě to nemám vyřešeno úplně, ale jedna z posledních věcí co jsem neprověřil je zapalovací modul. Zkus ho vyměnit a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octadoom Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 měl sem ted úplně stejný problém, měl sem to u dvou mechaniků, cena modulu 3500 febi pro AGU, do toho svíčky za 900 a sme na nějakých 6200 přišlo to opravdu z ničeho nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericT Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ahoj všem. Mám teď v garáži kamarádovo auto-a ten samý problém...ten kdo zakládal tohle vlákno nenapsal, jestli to bylo tím modulem!!!. Každopádně-1 válec neháže jiskru-cívkou to není a diagnostika nic nepíše-kabely jsme kontrolovali a propípávali a zatím nic nenašli. Ale vůbec se mi nelíbí ta řídící jednotka zapalování co je umístěná na tělesu vzduch.filtru.Jdou z ní 4 kabely-každý na jednu cívku. Mohla by být závada v něm,ale nemám možnost si ho půjčit-nevíte jestli se nedá nějak proměřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericT Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ahoj-děkuji všem za to,že se na mě vykašlali-na žádném foru,se mi ještě nestalo,že by se se mnou nikdo nebavil,neporadil... Auto je spravené,závada je odstraněna. Asi je tady na foru něco špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aliento Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Rovnaky problem pri AGU 2002. Doriesilo sa to niekde ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnysik 1.8T Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 áno je to v tom module čo je na boxe vzduchového filtra. Mal som možnosť vyskúšať z kamaratovej 1,8t svciečky, cievky a nakoniec to bolo v tom module. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.