Přejít na obsah

mcwatt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mcwatt

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Řeším teď podobný problém jako ty. Ještě to nemám vyřešeno úplně, ale jedna z posledních věcí co jsem neprověřil je zapalovací modul. Zkus ho vyměnit a uvidíš.
  2. Ahoj, tak po všech zkouškách se vyměnila váha vzduchu a auto najednou jede. Už jsem na tom ujel 400 km a bez problému. Díky všem za pomoc!
  3. Hadice jsou taky v pořádku. Dneska jsem to dostal zpátky s tím, že nevědí co to je. Hned při první projížďce mi to začlo dělat znovu. Zajímavá věc je ta, že když to začne dělat a člověk dvakrát pořádně prudce přidá najednou to jde normálně a za pár km zase to samé.
  4. Z Brna nejsem. Na tři válce to jede pro to, že mi to řekl ten mechanik, co to se mnou projížděl. Bohužel ten kluk co to měl projet s počítačem je teď nemocnej takže zatím nic nevím.
  5. Ten motor jde na tři válce. Kdyby to byla ta váha, tak nepojede, ale půjde na všechny válce. Já už fakt nevim.
  6. VAG právě nevypisoval vůbec nic, žádnou chybu. Svíčky jsem vyměnil. Rozvody jsem nedělal. Mám najeto 140t km. Zítra to ještě budu projíždět na počítači s jiným mechanikem než posledně, takže uvidim. Váha vzduchu zas není taková rána ne? Tak kolem 1500?
  7. Moc se v tom nevyznám, nevím jestli to byl přesně VAG, každopádně počítač chybu neukázal a na palubovce nic není. Ta váha vzduchu mě taky napadla, ale to by měl počítač zjistit. Pokud se nezjistí žádná příčina, zkusím tu váhu vzduchu naslepo vyměnit. Nemohl by být problém s těsněním pod hlavou?
  8. Na to jsem taky koukal. Všechno je čistý, navíc motor sem i přikostřil a nic.
  9. Ahoj, mám Octavii 99, motor AGU, 1.8T 20V. Mám zřejmě nějakou závadu na motoru a nevím si s tím vůbec rady. Za jízdy, spíš za studena se z ničeho nic stane, že auto začne škubat a nejede - asi začne vynechávat jeden válec. Po chvíli nebo řádném prošlápnutí plynu se vše uvede do normálu. Nejdřív jsem myslel, že je to spojka, ale ta je v pořádku. Vyměnil jsem svíčky, koupil novou cívku zapalování a prozkoušel u všech válců - pokaždé to dělalo stejně. Navíc jsem vyčistil i celou palivovou soustavu a nic. Počítač také žádnou chybu neukazuje. Prosím o pomoc, už fakt nevím co s tím. Dík
×
×
  • Vytvořit nový...