matasu Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Dobrý den , mám na vás velkou prosbu , potřebuji hadici na odvětrávání z víka motoru která je napojená na sací potrebubí ( viz. přiložené foto ) . Snažil jsme se jí najít na internetu a po dlouhém patrání jsem nenašel nic , možná že jsme jen nevěděl kam koukat . Chtěl bych teda požádat jestli někdo ví přesnej název , kód této hadice . Nebo nejlíp odkaz kde jí koupit . Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Ta označena to je ale su tam aj dve gumove hadičky ha vičku aj na sacom potrubb. Ktoru potrebuješ a aky je dôvod vymeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matasu Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Tak ty dvě gumový hadičky mám , já potřebuju tu plastovou hadici s tím odlučovačem , důvod výměny je že ta hadička je prasklá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.