Červen 22, 200619 r Ale fakt, dal by za to i ruku do ohně, tak se na něj zítra asi půjdu podívat. jsem zvědavej co to tam teda bude mít
Červen 22, 200619 r Ale fakt, dal by za to i ruku do ohně, tak se na něj zítra asi půjdu podívat. jsem zvědavej co to tam teda bude mít Podle me sou fakt dva typy, maj jiny diry
Červen 23, 200619 r Ale fakt, dal by za to i ruku do ohně, tak se na něj zítra asi půjdu podívat. jsem zvědavej co to tam teda bude mít Podle me sou fakt dva typy, maj jiny diry ty ses taky dira
Červen 23, 200619 r Je fakt, že jeden může být s ostřikama světel a bez no a ještě s mlhovkama a bez ne??
Červen 23, 200619 r Je fakt, že jeden může být s ostřikama světel a bez no a ještě s mlhovkama a bez ne?? ano bud ostriky nebo ne...na mlhovky to nema vliv...proc myslis ze jsou mlhovky ve svetlech budes ho teda chtit nebo ne
Červen 23, 200619 r no bral bych, ale sháněl jsem lištu a výplně a na to mi ten borec z Brna řekl, že taky cosi má, ale to asi nebude nic moc, nemá nejspíš nový. Je problém s tou dopravou, musím vymyslet jestli pojedu do Hradce nebo ne.
Červen 23, 200619 r no bral bych, ale sháněl jsem lištu a výplně a na to mi ten borec z Brna řekl, že taky cosi má, ale to asi nebude nic moc, nemá nejspíš nový. Je problém s tou dopravou, musím vymyslet jestli pojedu do Hradce nebo ne. jedine se treba domluvit s badysem ten do hradce jede ze by to vzal
Červen 24, 200619 r jedine se treba domluvit s badysem ten do hradce jede ze by to vzal no problem, ale přes brno to neberu .. HK-OL-OV
Červen 27, 200619 r tak už jsem to pochopil jak je to s tím nárazníkem, pán má opravdu dva typy, nový a starý, ale ne RS tak tím se vše vysvětlilo. Tím pádem se nějak musím domluvit kluci s váma....
Červen 27, 200619 r tak už jsem to pochopil jak je to s tím nárazníkem, pán má opravdu dva typy, nový a starý, ale ne RS tak tím se vše vysvětlilo.Tím pádem se nějak musím domluvit kluci s váma.... tak se domlouvej cas se krati
Červen 27, 200619 r Pořád řeším ještě jeden problém a to jestli RS nebo ten na obrázku. Do čeho by jsi šel? bojím se, že tohleto na obrázku bude stejná radlice jako mám teď a opět se nikam nedostanu. Máš ten RS i s otvory na ostřiky?
Červen 27, 200619 r myslíš jako že bodový systém klepe na dveře, nebo Hradec nebo co? ne protoze je utery a v patek odjizdim do hradce...jestli teda pojedu...tak ze bych potreboval vedet
Červen 27, 200619 r je bych dal rs...ale je to tvoje vec a tvoje auto...nema diry ale daj se udelat Rs rewls
Červenec 2, 200619 r Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Moc děkuji Baui a hlavně BadySovi za dovoz a velkou ochotu
Červenec 9, 200619 r Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Moc děkuji Baui a hlavně BadySovi za dovoz a velkou ochotu pohoda, hlavně že se vešel do kufru
Červenec 10, 200619 r Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Moc děkuji Baui a hlavně BadySovi za dovoz a velkou ochotu neni za co
Červenec 13, 200619 r Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Ahoj Speedy, já jsem konečně zase v Republice, tak jsem dnes Ti vyfotil ten můj předek, jak jsi chtěl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.