Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale fakt, dal by za to i ruku do ohně, tak se na něj zítra asi půjdu podívat. jsem zvědavej co to tam teda bude mít  ;)

Podle me sou fakt dva typy, maj jiny diry ;)

ty ses taky dira :smich::smich:

Vloženo
Je fakt, že jeden může být s ostřikama světel a bez no a ještě s mlhovkama a bez ne??

ano bud ostriky nebo ne...na mlhovky to nema vliv...proc myslis ze jsou mlhovky ve svetlech :p

budes ho teda chtit nebo ne

Vloženo

no bral bych, ale sháněl jsem lištu a výplně a na to mi ten borec z Brna řekl, že taky cosi má, ale to asi nebude nic moc, nemá nejspíš nový. Je problém s tou dopravou, musím vymyslet jestli pojedu do Hradce nebo ne.

Vloženo
no bral bych, ale sháněl jsem lištu a výplně a na to mi ten borec z Brna řekl, že taky cosi má, ale to asi nebude nic moc, nemá nejspíš nový. Je problém s tou dopravou, musím vymyslet jestli pojedu do Hradce nebo ne.

jedine se treba domluvit s badysem ten do hradce jede ze by to vzal ;)

Vloženo

tak už jsem to pochopil jak je to s tím nárazníkem, pán má opravdu dva typy, nový a starý, ale ne RS :angry: tak tím se vše vysvětlilo.

Tím pádem se nějak musím domluvit kluci s váma....

Vloženo
tak už jsem to pochopil jak je to s tím nárazníkem, pán má opravdu dva typy, nový a starý, ale ne RS :angry: tak tím se vše vysvětlilo.

Tím pádem se nějak musím domluvit kluci s váma....

tak se domlouvej cas se krati ;)

Vloženo

Pořád řeším ještě jeden problém a to jestli RS nebo ten na obrázku. Do čeho by jsi šel? bojím se, že tohleto na obrázku bude stejná radlice jako mám teď a opět se nikam nedostanu.

Máš ten RS i s otvory na ostřiky?

post-24-1151396652.jpg

Vloženo
Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu :)

Ahoj Speedy, já jsem konečně zase v Republice, tak jsem dnes Ti vyfotil ten můj předek, jak jsi chtěl... ;)

post-24-1152807861.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...