Speedy20V Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Ale fakt, dal by za to i ruku do ohně, tak se na něj zítra asi půjdu podívat. jsem zvědavej co to tam teda bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Ale fakt, dal by za to i ruku do ohně, tak se na něj zítra asi půjdu podívat. jsem zvědavej co to tam teda bude mít Podle me sou fakt dva typy, maj jiny diry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Treba to bude jeste na ty prvni ORS, ktery nemeli xenony ani ostriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2006 Sdílet Vloženo 22. Červen 2006 Podle me sou fakt dva typy, maj jiny diry jaký díry? O1 a O2 jine nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ale fakt, dal by za to i ruku do ohně, tak se na něj zítra asi půjdu podívat. jsem zvědavej co to tam teda bude mít Podle me sou fakt dva typy, maj jiny diry ty ses taky dira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Je fakt, že jeden může být s ostřikama světel a bez no a ještě s mlhovkama a bez ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Je fakt, že jeden může být s ostřikama světel a bez no a ještě s mlhovkama a bez ne?? ano bud ostriky nebo ne...na mlhovky to nema vliv...proc myslis ze jsou mlhovky ve svetlech budes ho teda chtit nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 no bral bych, ale sháněl jsem lištu a výplně a na to mi ten borec z Brna řekl, že taky cosi má, ale to asi nebude nic moc, nemá nejspíš nový. Je problém s tou dopravou, musím vymyslet jestli pojedu do Hradce nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 no bral bych, ale sháněl jsem lištu a výplně a na to mi ten borec z Brna řekl, že taky cosi má, ale to asi nebude nic moc, nemá nejspíš nový. Je problém s tou dopravou, musím vymyslet jestli pojedu do Hradce nebo ne. jedine se treba domluvit s badysem ten do hradce jede ze by to vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ty do Hradce nejedeš? Původně jsi říkal že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 jedine se treba domluvit s badysem ten do hradce jede ze by to vzal no problem, ale přes brno to neberu .. HK-OL-OV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 tak už jsem to pochopil jak je to s tím nárazníkem, pán má opravdu dva typy, nový a starý, ale ne RS tak tím se vše vysvětlilo. Tím pádem se nějak musím domluvit kluci s váma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 tak už jsem to pochopil jak je to s tím nárazníkem, pán má opravdu dva typy, nový a starý, ale ne RS tak tím se vše vysvětlilo.Tím pádem se nějak musím domluvit kluci s váma.... tak se domlouvej cas se krati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 myslíš jako že bodový systém klepe na dveře, nebo Hradec nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Pořád řeším ještě jeden problém a to jestli RS nebo ten na obrázku. Do čeho by jsi šel? bojím se, že tohleto na obrázku bude stejná radlice jako mám teď a opět se nikam nedostanu. Máš ten RS i s otvory na ostřiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 myslíš jako že bodový systém klepe na dveře, nebo Hradec nebo co? ne protoze je utery a v patek odjizdim do hradce...jestli teda pojedu...tak ze bych potreboval vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 je bych dal rs...ale je to tvoje vec a tvoje auto... nema diry ale daj se udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 je bych dal rs...ale je to tvoje vec a tvoje auto...nema diry ale daj se udelat Rs rewls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Moc děkuji Baui a hlavně BadySovi za dovoz a velkou ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Moc děkuji Baui a hlavně BadySovi za dovoz a velkou ochotu pohoda, hlavně že se vešel do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Moc děkuji Baui a hlavně BadySovi za dovoz a velkou ochotu neni za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Nárazníček už je hezky doma v obýváku a mazlíme se tu spolu Ahoj Speedy, já jsem konečně zase v Republice, tak jsem dnes Ti vyfotil ten můj předek, jak jsi chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.