Petr0007 Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Dobry den, mam problem. Auto mam dovezene ze zahranici a v ceskem TP nemam uvedeno ABS i když auto ho ma, doted to prochazelo, ale ted mi na STK delaji problem. Dostal jsem stk jenom na mesic, Jak problem resit? Originalni TP nemam. Dekuji za napady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Obraťse na škodovku zavolej na zákaznický servis určitě ti poradí co s tím udělat.Podle vinka zjistí co bylo v autě z výroby a neměl by bejt problém to dodatečně dopsat do TP.A doporučil bych změnit stanici STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Vautomat Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 (editace) Myslím, že na to stačí jeden formulář a vyplnit kolonku "oprava chybného zápisu v TP" Editováno: 12. Únor 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 ja mel neco takovyho ted pri prepisu, kdyz jsem kupoval auto od kamose. Maa tam origo tazny, a v TP nebylo zaspany,nastesti se to ukecalo, a pani za prepazkou nakonec svolila,ale musela se radit:D SPise jsem mel stesti,ze v malym zaspany bylo..na evidencne si toho vsimnul chlapek, jak by se zachovali pri stk nevim ale. Kazdopadne mi naspal BEZ ZAVAD. Jinak to ABS tjistis, pres etku a vypis vybavy vozidla..jednoznacne se uvidi, jestli ABS bylo. Kdyz napises VIN, muzu mrknout. Jen zazadam o textak, a pak ti reknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.