Krešta Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Ahoj. Vyměnil jsem baterii na O1 1.8 20V a po namontování nové mi motor při uvolnění plynového pedálu nedrží volnoběžné otáčky a "chcípne". Nemáte někdo podobné zkušenosti. Nevím čím by to mohlo být. Dobíjení nesvítí, světla nepohasínají, prostě nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Asi by to chtělo udělat základní nastavení škrtící klapky. Po výměně baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 8. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 (editace) a nemáš náhodou tucha, jak to udělám? Nemám k tomu nijak závratné vybavení. Odhalí to diagnostika? Editováno: 9. Prosinec 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 blbost, klapka se nastaví sama po cca 50-100 km... kolik jsi po výměně baterky s autem najel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Správné je nastavit jí VAGem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 9. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 blbost, klapka se nastaví sama po cca 50-100 km... kolik jsi po výměně baterky s autem najel ? No. Ne že bych to teď z hlavy věděl, ale 50 jsem ještě nenajel. Takže myslíš, že se nastaví do 100 Km sama? Víš jak dlouhých bude těch 100 Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Já bych jí rovnou vyčistil a potom udělal základní nastavení, přesně jak psal kolega, správně se má klapka nastavovat VAGem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 16. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Tak jsem najel přes 150 Km a nic. Zítra jedu na VAG. Taková jízda v koloně, to je Vám povim žrádlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 Odpoj znovu baterku, tak na minutku. Zapoj a zapni zapalování, ale nestartuj hned. počkej třeba půl minuty a pak zkus nastartovat. Pokud je to klapkou tak by se měla nastavit sama. Potom jedině VAG. kdo ví co se s autem dělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 16. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2010 přesně tak, jak píše Albert :palec2: já měl baterku odpojenou asi 5x už za poslední 3 měsíce (svařování, výměna subwooferu apod.) a na VAGU jsem s klapkou ještě nikdy nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Jen pro vysvětlení: milan29892 tu měl dotaz, který se do tohoto tématu nehodil. Tak jsem ho s polu s odpovědmi přesunul do tématu, které paralélně založil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.