Duben 6, 201114 r Čím nahradit ty dvě gumy v reakční vzpěře octa 1.6 75kW? Nikde jsem je nenašel jako náhradní díl. Kupovat celou vzpěru mi přijde nelogické, když je výměna gum tak triviální. Dík za info.
Říjen 10, 201113 r Autor Ahoj,jak se projevuje špatná vzpěra.Když je teplo tak je na autě vše v poho.Jak se ochladí začne při přeřazování na 2,3 takové klapnutí z levé strany.Už jsem to řešil před rokem,ale nikdo neporadil.Přes léto byl klid a teď jak se ochladilo to zase zlobí.Náptravu mám komplet po go,krom té vzpěry.Muže to dělat ona?Diky za rady.
Říjen 16, 201113 r Taky jsem měnil reakční vzpěru a řazení se mi krásně srovnalo. Vzpěra byla ko, když jsem za ní škubal, pěkně to v jejím silentbloku chodilo. Vyměň.
Říjen 16, 201113 r Najeto dle budiku skoro 180 tis. km. Chovalo se to tak, ze mi sla nekdy hure zaradit jednicka, dvojka a zpatecka. Pri prerazovani ze ctyrky na petku se auto trochu zhouplo do prava... jako by plavalo. Ted po vymene to jde v pohode.
Říjen 16, 201113 r Autor Budu na to muset mrknou.Já mám 283tis.S řazením problém nemám.Spíš jak je chladno a jakoby cukám s motorem na 1čku tak něco vrže z levé strany.Víc to jde slzšet ještě když to dělám v mírném rejdu do leva.
Říjen 16, 201113 r Taky mam ko jen gumu, ale menit to za original je draha vec, takze pujdu do ciny za 400,- Skoda ze nikde neprodavaji ty dve gumy, staci povolit a mate je venku.
Říjen 16, 201113 r Autor Origo stojí cca 1200kč ,Italská kolem 800kč http://www.hanza-autodily.cz/vzpera-pod-motor-originalni-dil/d-71247/ V létě jsem měl klid,ale teď vtom šramotí,že to musím vyměnit.O víkendu se na to podívám.
Říjen 16, 201113 r Autor Jak dlouho myslíš,že Čína vydrží?Aby to nebylo z měkké gumy a dělalo bordel i když bude nová.Máš zkušenost s díly z Číny?
Říjen 17, 201113 r mě v zimě dělá auto stejné zvuky, jednička, dvojka klap klap... od levé strany... dělalo to minulou zimu, dělá to teď, jak se ochladilo... má tuhle vzpěru i AEE ?
Říjen 30, 201113 r Zdarec pánové, co si myslíte o tomhle: POWERFLEX silentblok reakční vzpěry Píšou že je to z polyuretanové směsi a někde jsem četl že ta by měla vydržet nejvíc. Zároveň se ale píše že je to o 30% tvrdší směs a přesto dokáže pohltit stejné vibrace a rázy jako klasický silentblok. Vzhledem k tomu že jen ten silentblok stojí celkem dost peněz (611kč) a jeste ten menší silentblok kruhového tvaru stojí také dost (625kč) tak bych nerad vyhodil zbytečně peníze a pak by to nebylo dobré. Mám najeto 176.000 na RS a pri rychlejsi praci s plynem jsou citit rázy a skubani od motoru. I na nápravě je nějaká ta vůle. Na jaře bude GO komplet předku, pujdou tam plne silentbloky z TT, ale nevim co s tou reakční vzpěrou. Koupit powerflex silentbloky nebo origo vzpěru? Upraveno Říjen 30, 201113 r od LUCAS.89
Říjen 30, 201113 r Autor Ahoj, já budu dávat origo,nebudu experimentovat.Mám najeté 283tis a je tam ještě od výroby.Když ještě 150 vydži,což asi jo, budu spokojenej,pak už půjde autí asi do věčnejch lovišť. Od toho Powerflexu bych do toho asi nešel,jestli je o 30%tvrdší.Podle mě to má nějaký význam ta guma,aby tlumila a pohltila svojí pružností rázy.To už pak můžeš dát rovnou na tvrdo.Todle je ale pouze můj názor.
Říjen 30, 201113 r Chci se zeptat na co přesně ta reakční vzpěra je? Jestli jsem to pochopil dobře, tak tlumí různé rázy co jdou od motoru do kastle, čili aby motor netrhal autem? A co má společné s řazením?
Listopad 4, 201113 r Zdravím. Taky jsem ji už měnil,(mám TDI najeto asi 200.000 km) koupil jsem ji v cc-autodily.Originální za asi 1200,-kč. Mně auto řadilo dobře , ale při startování sebou motor dost škubal. Po výměně (jednoduchá) se to viditelně zklidnilo.
Leden 16, 201213 r ty silentbloky od toho Powerflexu tady mám už asi 3 měsíce a ještě jsem se nedokopal k tomu to tam dát. Až bude lepší počasí :-) Pak dám vědět
Leden 17, 201213 r Myslíte že by špatná reakční vzpěra mohla mít na svědomí i zvýšení hluku od motoru v kabině?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.