Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Měla bych menší dotaz :-) Mám Octavii II (r.v.2009) po faceliftu, výbavu Ambiente s radiem Swing a chtěla bych si tam dát Columbus. Bude tam s něčím problém? Co všechno k tomu potřebuju? Děkuju za infa :-)

• o 2 roky později...
  • o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Stačí tedy jen columbus s pinem a gps anténa? Nebo se musí ještě něco dokoupit? Jako je gateway, rámeček apod.. mám eleganci 2010 po fl. Díky

Columbus by byl r.v. 2010, tedy uz asi LED? Jak poznám Led columbus a LCD? Díky

Editováno: , autor: michal2009
Vloženo

Jasně, toho kluka znám, je z našeho města, kdyžtak si ho podám :D

Jinak diky, to číslo je dokonce i na stejný dekor jako mám já, takovej provizorní stříbrný karbon :D nevíš, kolik za něj chtějí cca?

Vloženo

Viem, ze je to rovnaky dekor ako mas, lebo pred casom som menil listy a ramceky v celom interieri prave za tento. Je to dekor, ktory sa daval len do FL elegance ;)

V etke stoji tusim nejakych 57€, neviem kolko presne realne v ND. Ja som ho zohnal za 20€ od znameho. Inak velmi tazko sa prave tieto ramceky zhanaju :(

P.S: este zalezi, ci mas uchytenie/drziak telefonu. Tam je ramcek uz s inym cislom, lebo ma vyrez na pravej strane.

Vloženo

Bolera sú tiež dve verzie, pre OII fl tam je ten istý rámeček ako u Swinga, alebo zo Superba a ten už je treba rámeček ako na Columba..  vlastne Superb mal potom ešte iné Bolero ale tu už sa do OII nedá vôbec dať.. 

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...