Luksa Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Zdravim chlapi, mam takovy prodlem a i kdyz jsem zkousel hledat nic jsem nenasel. Muj problem je ze jsem si koupil asi pred 2 lety jak vysli svetla devil eyes na octavii vsechno bylo v poradku ale asi pred mesicem jsem si vsml divnych skvrn na svetlech. Teprve jak jsem neco dodelaval na aute tak jsem si na to vzpomel a podival se na to lepe a zjistl jsem ze se ze svetel loupe pravdepodobne nejaky ochrany lak. Prosim o nejakou radu co se s tim da udelat, jestli vubec se to da nejak osetrit Nove tyto svetla se mi zbytecne kupovat nechcou Dekuji za rady a podmety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 zkus to oloupat a pak pěkně zalakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 To bych řekl, že je bohužel vlastnost těhle "tuningových" světel, sám mám angel eyes a taky jsou na pár místech oloupaný, hlavně se to stalo po minulý zimě, já bych buď zkusil tu sadu na renovaci světel, nebo jak říkal kolega strhnout tu oloupanou vrstvu a nalakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 (editace) Všechno je to čína necertifikové kvality, nelze se divit. Jen dovozci si mnou ruce, že se někdo pokouší dělat z auta to co není a nikdy nebude ! Editováno: 14. Prosinec 2010, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Naprostý souhlas s DICK - zbytečnost, vyhozené peníze, a až se něco fakt důležitého na autě pokazí, budou peníze chybět. Teď už světlo nikdy nebude vypadat jako "originál" . Ale každý svého štěstí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luksa Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Je mi to jasne chlapi. Kazdemu se libi neco jineho a ja vam to neberu original jsou fajn ale ja jsem mel puvodne predface svetla. O tom kde budou chybet penize se nemusime bavit octula dostala vzdy to co potrebovala. Mozna krome horniho ulozeni to se mi jeste nechtelo menit. NO zpatky k tematu. Pisete oloupat a prestrikat ? Ale cim? V tomto se fakt moc nevyznam. Klasickym lakem? Feela ty to delas jak jestli muzu poprosit o nejaky presny postup. Jinak diky moc vsem za rady a nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 31. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2010 Nove postribreni a nalakovani dela treba pan Nepokoj www.nepokoj.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luksa Vloženo 3. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 A nezkouseli jste nekdo tu renovovaci sadu ce se prodava na netu? Dival jsem se i na video a tak to brousi od smirku P320 az po p2000 a pak tam daji tu pastu asi neco jak tempo. Nevim zda to zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 já teda už mám devily na octávě druhý rok teď je to druhá zima a zatím jsem nic takovýho nepostřehl doufám že mě nic podobnyho nečeká až se půjdu podívat do garaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokta1 Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Originál je nejlepší, octa se s devilama netváří jak ďábel, ale ja vyblité zelí. Ale pokud se ti to líbí, tak to oloupej vylešti a nalep pancéřovou fólii co se dává na skla aut, pokud tě neohodí šutrem Bugatti v plné rychlosti, nebo nedostaneš zásah ze třech metrů z ak47 tak to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Leštili jsme s tou sadou světla na Fábii I, který byly úplně matný z myčky a výsledeke byl super. Jinak já ty světla zatím neřešil, řešit to budu až teď , jestli to bude horší. Ale jinak ta fólie, co tu radí kolega bude možná dobrý řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.