Luksa Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Chlapi, kamos ma takovy problem ma faceliftovou octulu a vystrelil mu bag bo trosku boural nic vazneho. Chtel jsem se zeptat zda ma nekdo zkusenosti s tim jestli se da nejak opravit vystreleny airbag u spolujezdce. Vzal by jsem si ji totiz do sve octuly a ja u spolujezdce aibag nemam. Prosim o nejake rady napady. Diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 iba potiahnut ale v lete na slunicku to moze zacat pracovata bude vidiet dieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
overboost Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Možna nějakej čalounik že by si stim poradil,ale aby to nebylo dražši než koupit palubku v cajku.Někde se skus poradit s nějakym tim čaldou,třeba by to udělal za lacinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Dle mého hloupost potahovat Já teď koupil facelift palubní desku 3200 s poštovným (komplet nastrojená) + 300 výstražné! tudíž 3500,- za nový kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.