Přejít na obsah

hezoun honza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hezoun honza

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za odpověď. Jo a asi si budu muset přečíst ty pravidla , jestli tu někde jsou.
  2. Pro MALTU: nevím, jak se odpovídá konkrétnímu uživateli, ale ptám se tebe...dříve jsem s jiným autem zastavil a nechal zařazeno a ručku vůbec nepoužíval. Teď z obavy ručku používám, právě kvůli tomu přeskočení. Zastavím, vyřadím na neutrál, dám ručku a chcípnu motor. Poté, podle toho, jak stojím, dám buď jedničku nebo zpátečku. Je to tak správně? Ne každý kopec je jen na ručku.
  3. Tak jak tady čtu o přeskočeném řetězu, jak mám teda vlastně správně parkovat? Zařadit rychlost nebo ne? Mluvil jsem s jedním servisákem a tem mi poradil, že jo, jen ne tak, jak je pravidlem (z kopce zpátečka, do kopce jednička). To znamená, z kopce jednička a do kopce zpátečka a to proto, aby byl řetěz pořád v tahu, když se v kopci auto pohne. Co vy na to chlapi?
  4. Tak v neděli přijel borec s diagnostikou, zapojil kabel, pustil noťas, otočil klíčkem a ...ono to nastartovalo. Prostě zákon schválnosti funguje. Vše prohlíd a žádný problém nenašel. Takže mi řekl, že to bude buď baterka, které se ztrácí proud, nebo startér dát nový, popřípadě repasovat. Ještě ten den jsem najezdil asi 100 km s několikerým startováním a žádný problém. Ale!!! Včera jsem přišel ve 13:00 k autu (po 19ti hodinách nečinosti) a zase to samý, jen cvak. Pobouchal jsem startér, jak mi bylo i porazeno a nic. Tak jsem došel pro startovací jednotku a nastartoval. Dnes jdu koupit novou baterii. Snad to bude tím.
  5. Jj, díky kluci. Dneska to možná nestihnu, ale zítra to proměřím a dám vědět.
  6. A nemůže být startér kaput? Zkoušel jsem startovat přes startovací jednotku a to samý, nic, jen cvak.
  7. Čaute lidi, 5 dní jezdím a šestý den nenastartuju. Všechny kontrolky se rozsvítí, postupně zhasnou a když otočím klíčkem, abych nastartoval, ozve se jen "cvak" a dál nic. Pomoc...
×
×
  • Vytvořit nový...