-
Aktuální příspěvky
-
Ahojte neriesili ste niekto vymenu ostrekovaca celneho skla? Vodicov pekne rozprasuje, spolujazdec strieka priamy prud.. Alebo mate navod na vymenu?
-
Zdravim, ozivim tuto temu, zadny ostrekovac prestal fungovat, predtym som mal pocit ze isiel slabo a uz nejde vobec. Predne funguju, kde sa nachadza cerpadlo a kadial ide hadicka dozadu ze by som skontroloval ci tam cerpadlo tlaci. Lebo som to pozeral a nestrieka ani zhora z brzdoveho svetla ale ani pri cuvacej kamere. Dakujem za rady
-
Od Alesduchac · Vloženo
ahoj, aktuálně řeším problém se Škoda Fabia 2 1.9 TDi 77kw bsw problem se seřízením základního nastavení uhlu natočení volantu, neřešil někdo? Zkoušel jsem to přes vcds, a nejsou přístupné skupiny na adaptaci. Specifikace auta- Model Skoda Fabia II Rok vyroby 2009 Motor 1.9 TDI (77 kW) Rizeni TRW dil c. 6R0 423 156 Snimac uhlu volantu G85 , funkcni (reaguje na pohyb) ESP (stabilizacni system) Ano (auto ma jednotku ESP s Abs Senzor G85 umisteni V jednotce ESP (ABS/ESP modul) Spiralovy kabel Overeny, nastaveny na nulu (vodovahou) -
Od TomasBezno · Vloženo
Ahojte, je mi blbé psát po dvou letech do vlákna, ale dořešili jste to nějak? Já měl auto v autorizáku,kde mi kodovali nové kliče (všechny jsem ztratil = kompletní výměna + překodování jednotky). Šefici mi to ale vrátili přesně bez bluetooth (ani nemám v nabídce a předtím šel od 2016 co ji mám) bez navigace, hlasového ovládání a bez možnosti si zvolit profil jízdy (VRS tlačítko - RS bez modu RS je poměrně ... ) sice jsem úkon reklamoval a nejspíš to někdy vyřeší , ale ted na to koukají jak pat a mat a tak bych si to rád zkusil opravit sám - nemáte někdo zkušenost? Většinou to píše že je možné otevřít aktivačním klíčem ale u něčeho to nepíše nic , jen se to prostě neaktivuje. Diag chyby žádný nehlasí -
Zdravím, chcem poprosiť o radu. Na Felícii mi nejde otvoriť kufor. Skúšali sme už aj stláčať ten cuplík dole na zámku aj sme dali dole tapacír a stlačili tam ten pliešok. Vôbec s tým ale nejde pohnúť. Ďakujem za radu.
-