Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3934 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 790 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 542 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 711 zobrazení
  1. Škoda 1202 – edice Retro

• 0 odpovědí
    • 969 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 758 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 698 zobrazení
  2. ŠKODA Yeti a Yeti Outdoor

• 0 odpovědí
    • 818 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 728 zobrazení
  3. Silverstone na ledě

• 0 odpovědí
    • 700 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 656 zobrazení
  4. KOLA 2013 & TUNING SHOW

• 0 odpovědí
    • 908 zobrazení
  5. Nová ŠKODA Octavia - 1:43

• 0 odpovědí
    • 619 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 691 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 923 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 657 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 695 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 620 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 627 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 600 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 673 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 584 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 677 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 600 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Neviem či tomu dobre rozumiem. Takže keď si chcem vytvoriť svoj profil v Amundsene a dať si tam spoločnu fotku s manželkou, pre dobrý pocit, tak to skrátka nepôjde, pokiaľ si nezaplatím služby u škodovky?? 
    • Seš si jistý, že v tom autě máš dvojhmotý setrvačník?  Já jsem na své Fabii 1.9 TDI PD (kód motoru ATD) dělal opravnou sadu spojky a žádný dvojhmotý setrvačník tam nebyl.
    • Zdravím, mám fábiu 1.9tdi s 300 tisíc km a keď pustím spojku (je v nestlačenej polohe) počujem zjavne iný, jemne hučavý zvuk z priestoru motora a domnievam sa, že už je opotrebovaná dvojhmota. Pri vypínaní motora počut zahrkanie možno raz z 5tich razov ale občas bolo počuť hlavne pri voľnobehu pravidelný hrk spolu s rýchlosťou motora vo voľnobehu.   no servisák mi povedal, že na týchto starých autách to môže robiť aj úplne nová dvojhmota.   tak sa chcem opýtať, či s tým má niekto skúsenosti alebo či mi niekto vie poradiť, či sa to oplatí meniť? Ďakujem
    • Linka vpravo je zelená. Uzavírky to ukazuje docela spolehlivě a občas to trefí i nějakou tu kolonu. Infotainment online zaplacený do července 2026.
    • @laznick ahoj, mohol by si, prosím, poskytnúť kontakt na servis kde ti to podlepili? ja som bol už dvoch (PO, TT), kde ma odbili, že nič nepočujú
  • Vytvořit nový...