Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3908 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 475 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 463 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 526 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 517 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 460 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 473 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 492 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 480 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 737 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 475 zobrazení
  1. BMW Z4 koncept

• 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 465 zobrazení
  2. Nové BMW M5 na videu

• 0 odpovědí
    • 501 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 464 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 450 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 476 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 549 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 734 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 706 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 488 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 469 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 425 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 535 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Stává se že domeček na bloku motoru trochu popraskal a špinil motor pod sebou (filtr od oleje atd). Ale unik byl naprosto minimální a dolévání mezi výměnou to snad nikdy nevyžadovalo. 
    • Přidám se sem,dají se vyměnit elektrické vzpěry za plynové,protože mám s elektrickými pořád problémy a nové kupovat nechci.
    • @suri., ďakujeme za tvoj príspevok o tom, ako si absolvoval normálne 4:20 až 5:40 hodinovú cestu (podľa Google Maps od okraja Prahy) za 3,5 hodiny s autom so spaľovacím motorom pri priemernej rýchlosti 150 km/h. Tu vo vlákne o Elroqu to je naozaj užitočná informácia pre všetkých, ďakujeme. P.s.: Z centra Prahy do centra Zvolena sa to dá dať podľa ABRP na Elroqu za 4:04 h aj s dvoma zastávkami na nabitie. Koniec sveta.
    • V červnu jsem byl na chipu u PowerTec, včera jsem jim volal a ptal se jestli nemůže ta častější regenerace být větší kouřivostí díky chipu, podle nich je to spíš způsobem jezdění a tankováním Vervy, která je přeaditivovaná a tím dochází k větší kouřivosti a doporučil mi čistou naftu od Eurooilu. Nicméně jezdím celou dobu jen na Vervu.
    • Zdravím,    ja mám vyrobené auto  19.08.2024 , a už sa dalo našťastie dokúpiť bezdrôtové pripojenie, takže android auto ide aj bez kábla čo je super.   auto som objednával cc 3 mesiace pred jeho vyrobením,  nakonfiguroval som si ho sám.   len pre info
  • Vytvořit nový...