Přejít na obsah

KLUB SKODAHOME.cz

Fora

1. Připojte se k Členství v Klubu SKODAHOME.cz!   (20147 kliknutí na tento odkaz)

2. 44

Kde všude můžete uplatnit členství v Klubu SKODAHOME???

31

• Aktuální příspěvky

• Zdar chlapci.Hladam radu a pomoc.Mam 1.4Tsi octavia2 a tečie benzín do oleja.    
    • A je to "natlakované"? Asi ano. Pokud ano, tak hlava, těsnění pod hlavou atd.
    • Mam to úplně stejně, ale po okrskách si toho nikdo nevšímal ale jak dam dálnici pres 150 km za hodinu tak najedu tak 50 km a nahlásí mi čidlo že není voda povolím to a nateče to zpátky. Rozjedu se a za minutu znova prazné pak už to tam je vyházené kolem nádržky,doleju 2 decky na risku  a to sami cca po dálnici 60 km.  Když jezdi auto v klidu tak se nic neděje. A když zastavím  chcípnu to tak slyším jak se přelévá  voda.
    • Zdravím Vás,   přicházím s dotazem, zda Vám také tak pískají brzdy? V servisu řešeno, ale prý je vše v pořádku. Pískání při dobržďování a zastavování mi přijde čím dál hlučnější a častější. (Ze začátku pouze po delší době jízdy, nyní už stále) Občas když zastavuji někde, kde kolem stojí lidé se už stydím zabrzdit, abych nepoutal pozornost.. 😄 Najeto mám kolem 6 tisíc, auto je parkované v garáži, brzdy nejsou orezlé, kvůli pískání je pravidelně beru vapkou důkladněji, zda to není třeba nějakou nečistotou, ale bez účinku.   Dnes se k pískání přidal i další zvuk - hučení. Zatím se to projevuje pouze při odbočování vlevo pod úhlem +- 90 stupňů a mírném brždění. Tedy opět servis, dám vědět jak dopadnu.   Neřeší někdo podobný problém?   Díky!
  • Vytvořit nový...