Přejít na obsah

Novinky na VW-Scene.cz, VW Club - Volkswagen Klub

816 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
  1. Audi e-tron SUV

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 895 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 897 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  2. Audi now

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 915 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 969 zobrazení
  3. Audi Q2 Edition n.1

• 0 odpovědí
    • 671 zobrazení
  4. Audi Q3

• 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 673 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 912 zobrazení
  5. Audi Q8

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 732 zobrazení
  6. Audi Q8 sport concept

• 0 odpovědí
    • 829 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 871 zobrazení
  7. Audi R8 GT Spyder

• 0 odpovědí
    • 731 zobrazení
  8. Audi R8 GT Spyder

• 0 odpovědí
    • 733 zobrazení
  9. Audi R8 Spyder s 600 HP

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  10. Audi R8 Valkyrie

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, tak dnes mám za sebou první servis po 2 letech/30 tis. km. Cena 8 317 Kč.  Co mě ale hodně překvapilo jsou servisní intervaly vždy 2 roky/30 tis. km. Od kdy to tak je? Potěšilo mě to.
    • Just a few months ago, I found myself in the middle of a nightmare. I had invested $200,000 into what I thought was a promising cryptocurrency platform. The website was polished, the support team seemed responsive, and everything looked legitimate until one day, everything vanished. The site went offline, my wallet was emptied, and no one was responding. I was crushed. That was my life savings. Desperate and ashamed, I started researching ways to recover stolen crypto. That’s when I stumbled across Malice Cyber Recovery. At first, I was skeptical. I had already been scammed once how could I trust anyone again? But something about their professionalism stood out. They didn’t make wild promises. Instead, they offered a clear, step by step process to investigate and trace the stolen funds. I decided to take a leap of faith. Their team moved fast. Using blockchain tracking tools, cyber forensic analysis, and legal collaboration, they managed to trace the movement of my stolen crypto across multiple wallets. Within weeks, they had identified the perpetrators and worked with the proper channels to freeze the assets. To my shock and relief, I recovered nearly the full amount $200,000 that I had written off as gone forever. Thanks to Malice Cyber Recovery, I not only got my money back I got my life back. I can’t recommend them enough
    • Pardon, ale není to tak dlouhé téma, aby nešlo přečíst od začátku. Tohle není FB.  Jinak tabulka s rozměry je hned v druhém příspěvku..... Jo s na rozměru kol vůbec nazáleží. Velikost se řídí výkonem použitého motoru, výbavový stupeň nemá vliv. 
    • Dobrý den.  HVO 100 jsem poprvé natankoval v Lukách nad Jihlavou dne 20.6.2025 při nájezdu vozu Škoda Karoq 4x4 Sport Line 2.0 diesel 18 480 km a dnes mám s HVO100 více jak 2000 km.  Prozatímní zkušenosti jsou jednoznačně pozitivní. Motor prakticky okamžitě ztichl a spotřeba klesla o cca 0,5 - 1 litr na 100 km. Akorát by to chtělo nějakou pumpu blíže, mám to k ní 100 km, takže se dá využívat pouze při cestách k Brnu, ale zatím mi to vychází.  Zde je link na Spritmonitor.de , kam data o vozidle zapisuji.   Petr Šimral
    • Pouze SS (z linku na ali).   To youtube video je k jinemu produktu, kde je ale instalace stejna.
  • Vytvořit nový...