Díky za reakci, ale já myslel ozdobnou lištu nárazníku, nikoliv ochranou lištu nakládací hrany....viz. toto (Superb 3): https://eshop.skoda-auto.cz/lista-zadniho-narazniku--chrom/p/3V0071004A?&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=10183864_AS_CNV_LAO_CNV_AFS_AFS_BRD_NA_CZE_SEAH_PSEAC_SHAD_NU_GAD_GOGL_CPC_NU_NU_NU_NU_CXD_CS_AL_NU_10175830-SHOPPING-ESHOP-2025&utm_id=22051425742&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIuPKNoYCqjAMVRbCDBx32pTJnEAQYASABEgIx1_D_BwE&gclsrc=aw.ds
On je smotanej a má na sobě stahovací zip pásek, takže se za to zrcátko schová, někomu to může vadit, ale funkční to je aspoň u mě a to mi výrobce kamery říkal, že tam žádnej kabel nepojede, ale musel jsem jich vyzkoušet více včetně té redukce USB C na USB A
Proč firma Toyota je v posledních letech v automotive tak úspěšná a proč je celosvětově již delší dobu na prvním místě ve výrobě a prodeji osobních automobilů, ačkoliv např. v roce 2024 vyrobila jen cca 150.000 kusů 100% elektromobilů ? No, stačí si třeba i přečíst a rozebrat zde dodané excelovské tabulky, tj. globální, prodejní a výrobní výsledky za minulý rok 2024, kde, když budeme chtít, tak vyčteme, kde má Toyota trhy, kde má výrobní kapacity, kde a čeho prodává, do jakých zemí početně čeho dováží a v jakých zemích početně čeho vyrábí. Toyota se rozhodně nepokadila z proklimatické aktivity EU a podle dat z excelovských tabulek se dá celkem i když jen laicky předpovídat, jak na Toyotu dopadne či nedopadne včerejším dnem v USA vyhlášená a od dubna 2025 zavedená 25% daň na dovezené automobily. Velká výhoda Toyoty je to, že prodává a vyrábí opravdu celosvětově, takže výpadky na jednotlivých trzích dokáže pravděpodobně hladčeji vyrovnávat a nahrazovat, než ostatní automobilky. Každopádně si uvědomme, že EU je sice velký trh i pro Toyotu, ale není jediný a hlavně není to trh rozhodující. Například, když Volkswagen dnes ztrácí na svém kdysi tak významném trhu v Číně a teď po zavedení těch 25% cel v USA bude mít pravděpodobně problém s odbytem i tam a ještě čelí dnes zatím klesající poptávce po elektromobilech, tak Toyota je oproti VW se svou skladbou prodejních trhů a i výrobních závodů podle mne daleko flexibilnější a dokáže dnes těžit i z "dočasného" nezájmu o elektromobily.
Toyota production_sales_figures_en_202412.xlsx