Srazy
36 témat v tomto fóru
-
Po dohodě s tvrdým jádrem a delším plánováním -MIKULÁŠSKÉ BESÍDKY SUPERB KLUBU 2010- na tomto srazu nepůjde vůbec o naše miláčky-krasavce,ale hlavně o super pokec s jídlem a hlavně pitím Několik málo technických věcí,vzhledem,že tato akce proběhne v částečné moji režii a Richarda -RIBA to na VIKTORCE Praha 3 v pátek 10.12. 2010 od 18.oo hod.poprosím VÁŽNÉ ZÁJEMCE o několik důležitých drobností. Vstupné bude na osobu 500.-kč pochopitelně včetně dámkého doprovodu /nebudeme sušit hubu a nebudeme mít hlad/ Vzhledem k tomu,že budeme muset s Richardem ,nakoupit-připravit-uvařit 101% zájemce o zaplacení a doražení,jinak jsem v tom jenom my dva....děkujeme Kapacita je c…
-
- 22 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
-
Tak tady máme letošní patrně jednu z posledních šancí se sejít a pokecat a v při již klasickém pohodovém srazu v campu Praha8 Chabry a je to sobota 9.10.2010 Bylo dobrým zvykem,že nás přijelo poměrně hodně a byla to fajn akcička,tak co vy na to??? kdo přijede
-
- 60 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
ahojky klucí,vzhledem k tomu,že se množí žádosti o srázek a to v Radotíně na motokárách ,tak sem dávám možnost srazu -pokecu-vyblbnutí a to v sobotu 12.12.09 hodinu určete sami,ale cca 13-14 hod.bych viděl optimální. Datum patrně asi jediné možné 12ho neb 5.12.je Mikuláš a 18.12.týden před vánocemi už budeme všichni mít jiné starosti. kdo chce přijet ,tak se přihlašte udělám seznámek Sejis
-
- 33 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem.dávám opět k úvaze další možnost se vidět a pokecat a to na dle mého názoru super srazu /nevynechal jsem od jeho vzniku ani jeden sraz/jeden z nepohodovějších a nejklidnějších srazů v sezoně Jak asi všichni víme,minulý rok jsme zde vyhráli a počet 22 Superbů bude asi na dlouho nepřekonatelný proto si myslím,že opět větší počet našich krasavců by nebyl od věci,co říkáte kamarádi,kolegové ?????? Já jedu 100% a věřím,že se určitě někdo přidá příští sobota 26.6.2010 od cca 9.oo hod do cca17.oo hod Plasy u Plzně.
-
- 43 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Na žádosti některých kolegů,zde dávám k zamyšlení,kdo má zájem přijed tuto sobotu do Prahy 8-Chaber na tradiční SKODAHOME SRAZ. Pokud je zájem napište kdo dorazí.
-
- 11 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
zdar chlapci,tak já vás všechny vyzkouším je zde letošní první možnost se sejít na první letošním tuning srazu-letiště Dlouhá lhota u Příbrami 10.4. zkuste napsat kdo by měl zájem přijet,neb na Moravu se zatím přhlásilo sotva 8 lidí tak se ukažte pánové?
-
- 12 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
.....zdar chlapáci,přesně za měsíc (24.10.09) proběhne patrně letos poslední srázek a to v známých prostorách autokempingu TRIO Chabry Praha 8,tak se ptám,kolik nás dorazí,v jaké supí síle přijedeme uděláme klasický seznam kdo pojede. vice informaci zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=71202
-
- 21 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
-
-
-
Jarní sraz na Šumavě 16. - 17. 5. 2009 Zdravím tu naši partu pět a půl!! Zvu vás všechny co máte zájem se zúčastnit klubového srázku v nádherné Šumavské obci Petrovice u Sušice. Vybral sem pro vás příjemné prostředí restaurace u Luhanů.Myslím si,že se vám tam všem bude líbit a v klidu a pohodě zas pokecáme,projedeme se po šumavských cestičkách a večer sníme nějakou tu pečínku z grilu a zapijem to nějakým tím žejdlíkem pivka. Zde http://www.uluhanu.cz/ máte pro představu kde se srázek bude konat.Budeme mít k dispozici keltskou sluji a venkovním grilováním. Ubytování si budete moct rezervovat přímo u pana Luhana a kontakt je na stránkách hotelu,hlásit se pod heslem…
-
- 79 odpovědí
- 15,1tis zobrazení
-
-
ahojky pánové,dávám sem patrně poslední srázek v této sezoně. Olin to pojal jako srázek na pohodu a pokec,žádné hodnocení a podobně. Já bych to viděl zcela určitě na sobotu 25.10. Já se pokusím se Semim přijet určitě a rád partu ze Seče uvidím a nebylo by špatné i ostatní kluky +jejich supy
-
- 27 odpovědí
- 7,8tis zobrazení
-
-
-
Takze kluci zde je mapa,myslim ze plne dostacujici aby ste jeli dobre Mapa U Lidlu budu cekat v 10h...!!!! Dnes sem byl na Urade mame povolene spolecne foceni na namesti a pro kazdeho mam suvenyr od mesta Z foceni pojedeme rovnou spolecne na Sec kde se ubytujeme
-
- 35 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
- 1 sledující
-