Exteriér
111 témat v tomto fóru
-
Nazdárek chcem si spravit do felicie 1,6 mpi náporové sání , mám tam hrušku /športový filtr/ , ked spravím díru do predního nárazníku a dám tam nasávaní , nebude mi to tahat vodu ?
-
- 0 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, nejaky corkac sa mi snazil dostat cez vodicove dvere do auta. Ked zlomil zamok a otvoril dvere pocul piskanie alarmu, ktory po otvoreni dveri odpocita par sekund a pokial sa nedeaktivuje sepcialnym klucom, tak auto trubi ako besne. Samozrejme dvere uz neotvaral, pretoze pocul piskanie a uvedomil si, ze tam je namontovane nieco viac, ako zvladne. Rano, ked zena dosla k autu zistila, ze zamok je v keli. Je mozne vymenit vodicov zamok za spolujazdcov? Mate s tym niekto skusenosti? Vopred dakujem za skore odpovede.
-
- 16 odpovědí
- 12,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdarte, jaké by jste použili lepidlo na boční ochranné lišty dveří ? Diky moc za odpověď
-
- 1 odpověď
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdravím mám Felicii Combi a koupil jsem z autokelly plastová nadkolí, ale netuším jak je tam namontovat..ty přední jsou ještě ok.tam je díra na šroub od zástěrky a na tu díru vedle, za kolem přidělat na takový ten plech pod motorem a lem toho podběhu za oka na blatníku..je to tak doufám? Ale co s těmi zadními? v těch nadkolích nejsou žádné díry a netuším kde nebo za co je přidělat..kdo mi prosím pomůže? Díky!
-
- 1 odpověď
- 4,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaká tabulka shodných náhradních dílů, např. maska (mřížka) ze Škody Octavia I/II je možné použít na Fabii, Felicii atd...? ... a druhá otázka: Je možné používat "zimní clonu" zakrytá maska/mřížka i v létě? Jaký dopad (asi přehřátí.. ?) to může mít... ? Díky za info, jsem laik ale snažím se učit rychle... Snooffik
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Zdravím mám otázku jak vyměnit na Felicii předfacelift přední znak a ty lišty u znaku...musím něco sundat, rozdělat nebo? Díky!
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
dobrý den. existuje nějaký fígl na nasazení gumové střešní lišty, popřípadě nějaký přípravek? typ felicia GLXi díky za rady jarda
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
prosím o postup při výměně čelního skla.první pokus mám za sebou,ale prasklo,možná stará guma,zkusím novou,ale chtěl bych radu,jestli jsem dělal vše správně.díky za příspěvky
-
- 5 odpovědí
- 39,5tis zobrazení
-
-
Zhanam kryt na mriezku na prednej kapote na Felde 1,3. Dnes som bol v mototechne a zevraj to uz nemavaju ani nedostavaju. Vedel by niekto poradit alebo nebodaj aj poslat? Nevidel som to ani na strankach nejakych bazarov alebo vypredajov suciastok. Dik
-
- 4 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, rád bych se zeptal, jak bojujete s korozí u Feldy.......mám jednu před barákem a chtěl jsem jí prodat právě kvůli korozi, ovšem je mi jí nějak líto. Rád bych si jí nechal, ale mam strach, že mi shnije pod zadkem:-)......hlavně pokud zimy budou takové jako letošní..... .....už jste někdo opravoval např. prahy a prohnilý podběhy?.......takový kraviny, jako přední blatníky a zadní dveře, to už neřešim:-)
-
- 0 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravím chlapi mám problém jezdím třeba celý den autem baterie je asi 5 měsíců stará a je měřena 3x a je plná šlape jak má ale když třeba dojedu z práce a pak chci jet zase pryč tak už nemám šanci ciká mi startér a baterka svítí a protáčí mi startování nechám to tak 10 minut a jako by se nic nedělo chytne na první škrt nevíte co s tím může být myslím si že startér
-
- 4 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
čau, potřeboval bych pomoct jestli nevíte jaký odstín RAL nebo jaké číslo barvy je červená barva Felicie r.v. 99 krátká verze 1.3 MPI(v servisní knížce na štítku je napsaný kod barvy jako 10H a něco potom jako F nebo tak je to tam nějaký politý takže se to nedá přečíst). Potřeboval bych tu barvu koupit ve spreji. Mám na zadním blatníku rejhu asi 3mm širokou a 2cm dlouhou a celý to lakovat nechci. Nevím ani kde by se to dalo třeba v praze koupit nebo máte s tim někdo nějaký zkušenosti? Pro jistotu přikládám fotku po umytí ještě bez rýhy. Díky moc
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
-
-
z noci na dnešek mi nějakej "dobrák" ulomil na služební feldě řidičovo zrcátko, tak že zůstalo trčet jenom na drátu, ktery jde k ovladači..celej sloupek včetně zrcátka je volnej...přemýšlím, že tam normálně kydlu lepidlo a nalepím to zpátky...má někdo zkušenosti s takovou operací? vyměňovat zrcátko cely se mi nechce... btw...z noci z patku na sobotu nám ještě nějakej ***** rozbil zadní okno u favorita...obě auta stály skoro na stejném místě přes noc....že by náhoda?...
-
- 2 odpovědi
- 4,2tis zobrazení
-
-
Srdečne zdravím S blížiacim sa ,,krásnym " počasím uvažujem o zakúpení a montáži plastových podblatníkov .Prosím - kde nájsť niečo ako montážny návod - a čím to upevniť ? Vopred veľká vďaka .
-
- 6 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
AHoj, zabouchnul jsem si to feldy klice. Starou felinu jsem odemkl kdysi provazkem, ale ta nova ma ty plastove kdytky aby se kolicek provazkem vytahnout nedal:-( Da se to otevrit nejak jinak. Zitra mam jet sluzebne pry a bez auta jsem v prdeli. Poradi nekdo? Koupil jsem auto od zamenho a tan mel jeden klic protoze ten druhy ztratil... Okno se mi rozbijet nechce. Dik za rychlou radu. Pokud se to da nejak dratem vyhckovat poslete prosim lehce popis jak to udelat
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
poradte jak srovnam 5 ty vrata jsou trosku strelený ale sedej
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ako sa ovlada elektricke servo? konkretne sa jedna o servo z hondy ale asi je to jedno.
-
- 16 odpovědí
- 21,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chtel jsem sjednotit klice u me Feldy. Rozebral jsem tedy zamek kufru, vyndal vlozku i z toho plastu a nemohu prijit na to, jak se dostat k planzetam uvnitr vlozky. Zkousel jsem to pri zamknutym, odemknutym zamku tahat jakoby ven a nic. Je tam snad nekde nejaka dalsi pojistka nebo neco? Poradte prosim jak to rozebrat. Diky.
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
kolko farby je potreba na prestriekanie Felicie?? a aku značku farby mam kupit?stači obyčaj syntetika?? metalizu nechcem .......
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
chci se zeptat jestli mi budou pasovat zamky na dveře ze stary feldy na feldu r.v 99 a když někdo ma tak nabídnete spěchá vykradly mi auto a nemůžu ho zamknout
-
- 1 odpověď
- 2,9tis zobrazení
-
-
zdravím všechy zúčastněné mám problém se zatékáním do auta. Nedávno jsem si nechal měnit čelní sklo u feldy a mechanik říkal že ten lem na kterým to sklo drží byl dost v háji a tak že to tam vykytoval. Jsem si stím hlavu nelámal ale ted jak byli bouřky tak mě někam zatekla voda a už dvakrát mě to vytlouklo baterku komplet. prostě i když byl klíček vytaženej větráky jeli o stošest. Jestli pro mě máte nějakou radu budu rád. mám taky střešní okno a když jedu víc jak 60 tak to píská jak nepříčetný a když otevřu nějaký okno tak je to v poho, ale pořád z otevřeným oknem to nejde tak jestli máte nějakou radu čím to je nebo jak to zpravit jinak to asi objedu silikonem a nebudu p…
-
- 4 odpovědi
- 7,6tis zobrazení
-
-
Rád bych namontoval plastové podběhy a tak řeším jak je tam přidělat. Hodně lidí mi říká že je maj navrtané do podběhu samořezama, ale to se mi nechce. Může mi někdo z Vás kdo je má poradit jak to nejlépe udělat? Díky za rady, Šotek
-
- 1 odpověď
- 2,4tis zobrazení
-
-
Povedlo se mi zrtratit klíč ovou sadu u které byly ony kouzelnéé štítky na býrobu nového náhradníjho klíče s IO pro imobilizer Jedna se již io ploché klíče s drážkami po stranách a nevim jak bych se mohl dostat k výrobe níhradního klíče s IO fungujícím při ztrátě klíče , mám bohužel jen jeden , a nebo ještě lépa jak sehnat a nebo co je potřeba provéíst abych nekde sehnal např 2-3 kliče se stejným kodem a nějek nechat překodovat zřejmě nastavení v centrální jedno¨tce tka aby nocvíé klíčře akceptovala . V navodu je jediný postup podle štítku u klíču nechat vyrobit přimo snad veboleslavi nahradní klíč ale jak po…
-
- 4 odpovědi
- 8,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, prasklo mi nejspíše lanko otevírání přední kapoty na feldě (rv. 1994). Lanko k páčce je OK, tudíž k přerušení došlo nejspíš někde na cestě k pojistce. Poradí někdo jak se k tomu dostat a jak otevřít kapotu. Zrovna potřebuji dolít trochu oleje, tak se to stalo v ne moc vhodnou dobu. Díky
-
- 1 odpověď
- 5,6tis zobrazení
-
-
nevíte někdo jak opravit přední pravou vnější kliku u dveří?. Nechci se do toho pouštět dokud o tom nebudu aspon něco málo vědět. Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-