Přejít na obsah

Exteriér

111 témat v tomto fóru

1. oprava zámku dveří

• 16 odpovědí
    • 12.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  2. střešní lišta

• 0 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 38.5k zobrazení
  3. Kryt na mriežku

• 4 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
  4. KOROZE

• 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  5. červená

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
  6. ulomené zrcátko

• 2 odpovědi
    • 4k zobrazení
  7. Montáž podblatníkov

• 6 odpovědí
    • 6.9k zobrazení
  8. Zabouchnute klice

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 21k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  9. možstvo farby

• 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
  10. Sada zamku

• 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 7.1k zobrazení
  11. Plastové podběhy

• 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 8.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Přidávám zkušenost s chybou převodovky DSG 1.5 tsi 4x4. Závada se projevila na Silvestra na dálnici při zapnutí tempomatu, vypadly liché stupně. Najeto 90 tis. km, stáří 5,5 roku. Druhý den chyba zmizela. Už 6.1. mě vzali na diagnostiku, výsledek vadná řídící jednotka. Objednaná nová s doporučením jezdit po okrese. Nová jednotka dorazila 20.1., tento týden namontovaná. Faktura bude s 50% slevou na materiál (dopis do škodovky zabral).
    • Dobrý deň   Viete poradiť na čo slúžia (čo aktivujú) tieto FEC kódy? 00070900 00072E00   Ďakujem
    • Zdravím, byl jsem zvyklý z S3 na to, že mi automaticky pokračovalo audio přes Bluetooth při dalším nastartováním. Teď na S4 musím sám znova spárovat iPhone s Bluetooth kvůli audiu, nedojde k tomu automaticky. Nějaké rady? Děkuji 
    • Dobrý deň   Viete poradiť na čo slúžia (čo aktivujú) tieto FEC kódy? 00070900 00072E00   Ďakujem
    • Včera ma odpalkovali s tvrdením, že mi rezonoval obsah odkladacieho boxu a po odstránení vecí rezonancia ustala. To je sice volovina, no Keďže som auto potreboval tak som ho takto prebral. Servis to zjavne nevie/nechce riesit, tak to pravdepodobne skúsim u konkurencie... dufam ze skodovaci pridu s nejakym fixom kedze ozajstný problem nebude v u ich servisnych partnerov, no celkovej kvalite produktov ktore vyrabaju. Mimochodom tieto rezonancie niesu vylucnym problémom kodiaqov,  keďže som o podobných problemoch čítal aj v spojitosti s novým passatom...
  • Vytvořit nový...