-
Aktuální příspěvky
-
Tak jsem to nějak "opravil" sám. Napřed jsem zkusil dát infotainment do továrního nastavení což skončilo chybovou hláškou, že to momentálně nelze provést z vozidla (zřejmě kvůli tomu, že nebylo auto online). Tak jsem ještě zkusil přepnout profil ze mne na hosta a u hosta jsem schválně zadal režim soukromí (bez připojení). Posléze jsem přepnul zpět na profil "Já" a najednou bylo vozidlo opět online, začala hrát netová rádia. Jen aplikace furt hlásila "žádné připojení", tak tu jsem ještě jednou přeinstaloval a už to zase vše funguje korektně. Takže výše případná rada pro elroqáře a enyaqáře, kdyby vám přestal jít net v autě..
-
ak to niekoho zaujima, rozuzlenie mojho vyberu PHEV uz je asi mesiac neaktualny. vytvorena bola aj nova tema
-
Nema nekdo podobny problem a nejak ho dale resil? Jiz od koupi vozu mam problem s obcasnym restartovanim radia - infotaimentu. Stava se to cca 1-2x do mesice nekdy jen co dva mesice. V momente kdy se to ale stane je to velice otravne. Toto trva klidne i par hodin… Restart radia dlouhym drzenim tlacitka nepomuze. Jedina vec co na tento problem zabere je vypnuti a zamceni vozu na +- 10 minut coz je na hlavu.. Jak v tomto dale postupovat? Ma nekdo podobny problem jako ja? Lze resit? Nemate nejaky rychlejsi fix? Pripadna reklamace lze pouze kdybych nahral video jelikoz jet do skodovky zrovna kdyz se to stane nejak naplanovat nelze. restartovani je vzdy stejne- zacne se sekat hudba, pote restart nekdy se obrazovka zapne a nekdy zustane cerna- v tom momente kdyz tvrde restartuju tak se sice zapne ale sekani a restarty probihaji dal. Jedina vec co pomuze je zamknuti auta a uspani. poslal jsem stejny dotaz i do skodovky. diky za postrehy
-
Zdá se, že světlomety S4 byly navrženy tak, aby byly homologovány bez přídavných ostřikovačů, pod 2000 lm v bodě měření. Pravděpodobně z důvodu úspory nákladů, nebo možná s faceliftem zavedou výkonnější světlomety, aby propagovali vylepšené funkce. Řídil jsem Passat B8 s maticovými světlomety a S4 po mnoho nocí a S4 má velmi dobrá světla. Mnohem lepší než S3. Rovnoměrnost paprsku je lepší s maticovými segmenty. Jsem s nimi spokojen. Nové HD IQ světlomety v Tiguanu dělají skvělý dojem dynamickými vlastnostmi, ale celkově je výkon/jas ve srovnání se standardními LED maticovými světlomety VW Passat pouze průměrný.
-