Přejít na obsah

Motor 1.4 TSI

6 témat v tomto fóru

1. 1.4 TSI 90 kW EA 111

• 13 odpovědí
    • 12k zobrazení
  2. Vaše spotřeba 1 2 3 4 5

• 104 odpovědí
    • 21.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  3. 1,4 TSI EA211 92 KW

• 10 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
  4. Emise

• 8 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  5. Volnobeh 1.4 TSI

• 6 odpovědí
    • 7.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• vidíš ja si radšej vezmem 2,0TSI kde ten rozvod zrejme v živote meniť nebudem a ak áno tak bez prípravkov za milion eur kedže na to stačí jedna posuvka ...  zákazník to asi nikdy nezaplatí , ak to dajú 70 dealerom povinne tak toľko áut tu ani neexistuje nie to aby sa to zaplatilo 
    • A mas inu moznost? Kupis si nejaku inu znacku, a nakoniec to bude o tom istom, len o tom budes pisat na inom fore.  Update netrva 8 hodin, ale opravovanie toho co update pokazil.
    • takze vyssie mame odborne zdvovodnenie, preco to MUSI trvat nie 8, ale iba 4 hodiny aj pre auto vyrobene v roku 2024   o sifrovani som samozrejme pocul a pre zjednodusenie som ho radsej nespominal. bitlocker znizi rychlost zapisu dat cca o 50 %. takze pri beznom lacnom ssd by sifrovany zapis 1 GB dat netrval menej ako 2 sekundy, ale menej ako 4 sekundy.   ALE NIE 4 HODINY
    • Mam Kodiaq 2020 (pred facelift) ----------------------------------------- Tak jsem se do toho pustil. Musite si objednat svetla 565945307B (leve) a 565945308B (prave). Na Spojene kralovstvi pecu, mlhovka je pouze v levem svetle, ale couvacky maji obe. Pak potrebujete 2x konektor 7N0 972 704 s piny. Ten pravy konektor je pak potreba lehce upravit kobercovym nozem, protoze prave svetlo ma stejny konektor, ale osazene jsou jen 3 piny a je tam plastovy zamek na samci, aby to neslo zamenit. Ten zmineny 7NO.972.703 jsem nikde nenasel.   Material: ----------------------------------------- Svetla z vrakace (mihocar) : 4500,- Konektory aliexpress: 160,- (nekupujte v CZ, chtej za to nesmysl) Kabelaz + textilni paska   Takze jsem v tom celkem na pohodu do 5.000,-     Co me ceka az se otepli:   Zapojeni: koukal do el. schematu tak budu muset natahnout kabely z leve i prave strany  (nespojovat dohromady pres 5.dvere leve a prave pozicni svetlo, kazda strana ma sve pojistky a i by to delalo problem pri parkovacim modu, kdy sviti jen leva strana). Propojit spolu pres 5. dvere pujdou doufam ty couvacky, uvidim co na to rekne ridici jednotka).   Napisu pokracovani az se k tomu dostanu i s fotodokumentaci jak co zapojit, kdyby to chtel pak nekdo take delat.  
    • Tak zaprve psal 4 - 8 hodin. Z toho bych pochopil ze cely ukon trva cca 4 hodiny, v pripade komplikaci krat 2... a aktualizace programu bude jen jeden z ukonu co se v tech 4 hodinach dela (i kdyz teda zrejme bude ze vsech ukonu nejdelsi)   A za druhe z limitace Canbusove technologie, ktera se vyuziva v autech (a nejenom v autech) i mimo koncern je zcela logicke, ze prenos firmwaru bude nejakou dobu trvat. Zvlast kdyz se ted zacalo hledet na bezpecnost, takze cely firmware chodi az do cilove jednotky zasifrovany a ta si jej musi nekde ulozit, desifrovat, preulozit, zkontrolovat jestli desifrace a prenos probehl v poradku a pak az se muze zbavit puvodniho firmwaru aby se nahodou v pripade komplikace z jednotky nestala cihla.   Jestli se prehrava predni asistencni kamera tak budiz poznamku s USB asi beru, pokud se prehravaji jednotky ve svetlech tak me napada nekolik duvodu proc je to somarina...    
  • Vytvořit nový...