Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.4

1. Zahájeno uživatelem Lancelot,

Zajímalo by mně jestli si tenhle motor vůbec někdo koupil, příde mi na OII strašně slabý. Protože ani ve Fabii to není žádná slává.

2. Zahájeno uživatelem PSrbek,

může mi někdo poradit auto začalo vynechávat a nakonec už nelze nastartovat . diagnostika ukáže závady ale nelze je vymazat. 17912 - identifikovana netesnost v sacim systemu vzduchu P1504 - 000 - - Sporadická info o závadě: Stav závad: 00100000 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 1 Počítadlo resetů: 182 Kilometry: 205518 km Indikace času: 0 Datum: 2063.14.31 Čas: 14:14:34 info o závadě: Provozní stav: 00000100 …

3. Zahájeno uživatelem Auto468,

Zdravim vespolek. Potkala me nemila vec s vozem 1Z3 hatchback, 75hp, vyr.2006, najezd 110tis, ktere jsem chtel prodat. Auto prestalo startovat a vydavalo pri pokusu o start divny zvuky. Po shozeni hlavy zjisteno, ze je ohnuty a zlomeny 1 saci ventil, ktery vletel do valce, upadle 1 vahadlo, pist se potkal s ventilem, pricemz rozvody jsou v poradku, hlava taky vypada dobre, stalo se to pri startu. Sli byste do opravy, vymenit jen vyjmenovane dily a tesneni? Auto je jinak jako nove, garazovane, nehavarovane, bez koroze, nikdy zadne problemy. Nejake tipy a zkusenosti na co se pri vymene zamerit, kdyz si to chci delat sam s kamosem?

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem fajla,

Zdravím, už nějakou dobu pozoruji pomalé mizení chladící kapaliny z nádobky. Tak jsem sundal spodní kryt motoru a při pohledu ze spodu jsou vidět červené kapky na plastovém sacím potrubí. Odkud proboha ze sání může téci chladící kapalina??? Jirka

• 1 odpověď
    • 6,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem fajla,

Zdravím, poradí někdo jak je to s intervalem výměny na motoru BUD?? Mám 2009 a 85 000Km.

• 2 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem vasekg,

Dobrý den, jdu si sem pro radu - pokud píšu do špatné části fóra, prosím o přesun do správné. Mám Octavia II facelift 1.4 mpi, najeto poctivých 89 000 km. Teď jsem přišel k autu, nastartoval, motor běžel asi dvě vteřiny a sám chcípnul. Od té doby nenastartuje, mám pocit, že se startér protáčí "naprázdno". Je ale divné, že když zařadím jedničku, tak při nastartování pohne autem. Než budu v pondělí volat do servisu a platit další drahou odtahovku, rád bych se zeptal, jestli to opravdu může být jen startér, nebo nějaká větší závada? Mám auto měsíc a najel jsem na něm 1300 km Díky za každou radu. Vašek

• 5 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem skoda octavia,

Zdravim Vas mam skodu octavia 1,4 MPI a pokial mam studeny motor tak mi otacky stale kolisu, mal som to aj na diagnostike ale na nic sa neprislo.Pri rozbiehani musim viac pridat inac mi to zacne cukat. Prosim poradte.

• 3 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.