Motor 2.0 TDI CR
184 témat v tomto fóru
-
Zdravim Vsechny, poohlizim se po chipu. Prostudoval jsem tady vsechny prispevky na foru asi 3x, ale nikde jsem nenasel, jestli opravdu hodnoty, ktere pan Janda z Cimbu inzeruje na netu pro 2.0 TDI CR DPF 125kW ma nekdo v reale odbrzdene. Dieselpower, TDIFun, CHipforum (Profituning.sk) vsich maji brzdu a na netu maji haffo odbrzdenych aut, ale rozdil je skoro 40 koni, coz mi prijde jako obrovsky rozdil ve vykonu, ale ne v provedeni chipu jednotlivych upravcu. Pan Janda ma sice velke zkusenosti ze Skodovky, ale rozdil mezi dnesnimi top chipy se uz dle meho nazoru smazavaji. Chapete, kde muze byt tak propastny rozdl ve vykonu? Vim, ze Cimbu kalkuluje i rezervou u serioveho…
-
- 22 odpovědí
- 19,6tis zobrazení
-
-
-
Jaké se vyrábějí motory 2.0 TDI CR a s kolika ventily a jaké označení a které jsou kvalitní? děkuji
-
- 3 odpovědi
- 8,2tis zobrazení
-
-
Zdravím! Mám takový hloupý dotaz, ale na mojí 2 roky staré RS (najeto něco před 32t km) pozoruji při teplotách nižších než 15°C těsně po studeném startu mírné cukání celého vozu (jakoby kolísaní otáček). Jakmile chvilku počkám, nebo motor vytočím tak na cca 1200 ot./min, cukání po pár sekundách ustane a motor již běží plynule. Nejedná se o nic hrozného, ale je tohle chování normální? Děkuji. Opravdu to dělá jen za studena a jakmile se motor jen trošku zahřeje, tak je vše ok
-
- 5 odpovědí
- 4,6tis zobrazení
-
-
Cafte, mam Octavku II, FL, r.v. 2011, motor 2,0TDI 16V CR 103KW, CFHC, minule som si všimol že po pridaní plynu mi ide z výfuku biely dym, skušal som to viackrát a stale dymilo, zastal som na parkovisku, a všimol som si zopar vecí. Napriklad, akuálnu spotrebu na volnobehu ukazovalo 1,1l/h, otačky 1000ot/min, vrtule na chladiči aktívne, po pridaní plynu vyšiel z výfuku biely dym, tak som šiel dalej a pozoroval to, po par km som zastal zas a robilo to iste, vypol som, naštartoval znovu a už bol normalny stav, spotreba 0,5l/h, otáčky motora 750 ot/min, chladiče neaktívne, žiaden dym z výfuku. Čo to može byť? Regenerácia DPF? Dakujem
-
- 3 odpovědi
- 7,9tis zobrazení
-
-
Jaký máte názor a zkušenosti s proměnlivým intervalem výměny oleje u OCT II RS 125kW motor CR - CEGA.... Z výroby originál nastavený proměnlivý interval QG1, uvažuji o překódování na pevný interval QG2 s výměnou oleje po 15tis. km. Vaše poznatky a zkušenosti... případně jaký dáváte olej ??? Díky za vaše příspěvky....
-
- 11 odpovědí
- 6,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, Na 2.0 tdi CR CFHC 103kw jaký olejový filtr? JE to on ? 071115562C díky
-
- 3 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
kamarád má najeto 168 tis. km a odešel mu vstřik, dle servisu je to způsobeno nekvalitní českou naftou. Cena jednoho vstřiku je cca. 8 tis. Kč. Řešil někdo už podobný problém-např. repasem vstřiků(jsou tam vstřiky Bosch)-vyjde to podstatně levněji a navíc se udělají rovnou všechny. Jen nevím, jestli to lze udělat u tohoto motoru????? O III RS 2.0 TDI CR 125 kW
-
- 3 odpovědi
- 5,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, četl jsem, že první kusy Škody Octavia TDI 2.0 CR 103 kW měli poruchové piezoelektrické vstřikovače a Škodovka je pak nahradila solenoidovými. Nevíte někdo, od kdy se tam ty solenoidové začali dávat? Díky Dan
-
- 4 odpovědi
- 7,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, nesetkal se tu někdo při zajíždění nového auta s jemným kouřem, který vystupuje z DPF filtru? Po prvních 700 km jsem si všiml po vystoupení z auta nápadného zápachu rozpálené gumy. Prvně jsem myslel, že je to z vedlejšího auta, ale ono ne, šlo to z mého. Po vypnutí motoru ještě chvilku běžel ventilátor u chladiče a tak ten smrad šel venku asi víc cítit. Po otevření víka motoru jsem si všiml jemného kouře - jako když stoupá dým z dohasínajícího vajglu - který vycházel z DPF fitru, ze kterého sálalo silné teplo, a to teda fest. Pravděpodobně došlo k prvnímu vypálení filtru, ale trochu mě zarazil ten kouř. Když jsem jel druhý den kolem servisu, tak jsem se optal, co …
-
- 0 odpovědí
- 4tis zobrazení
-