-
Aktuální příspěvky
-
Ja mám rovnaký problém. Podarilo sa vám to vyriešiť?
-
Protože už jsou vyhřívané sedačky do Karoqa za vcelku přijatelné ceny, zauvažoval jsem o jejich montáži do svého Karoqa 1.0 Tsi 85kW r.v. 2019. Pokud dubluji nějaké již existující téma, tak se omlouvám, ale nikde jsem nenašel úplný výčet ND (čísla WAG sedadel, ŘJ, kabeláže. ovládání climatroniku apod.), popis práce a kódování, které jsou potřeba k přestavbě. Prozatím jen předních sedaček.
-
Také mi Vrzal pedál a dlouho. Cestou do Itálie mi zůstal pedál na podlaze a nevracel se . Koupil jsem spojkový válec v Itálii ,vyměnil, odvzdušňil spojku a vracel se . Skřípání ale bylo pořád , protože k hlavnímu válci není dodávané pouzdro ložiska. Po příjezdu jsem koupil nové pouzdro ložiska i s čepem. Do pouzdra musí jít těžko čep ,to staré bylo s větší vůlí a proto to skřípalo. Jak vyměnit ? U převodovky dát hadičku na odvzdušňovací šroub spojky,ten otočením otevřít,zmáčknout spojkový pedál,zavřít odvzdušňovací šroub,zvednout pedál a vyjmout staré pouzdro ložiska z oka hlavního válce.jde to na jednu stranu,oko má nahoře a dole k jedné straně výřez na vysunutí pouzdra, stačí pootočit pouzdro a vysunout z oka. Jde to blbě,ale jde. Poté namazat nové pouzdro a vložit opačným způsobem,zmáčknout pedál,zasunout čep,zvednout pedál a párkrát ho promáčknout aby zase chodil . Poté přeji šťastné kilometry bez skřípání. U mě již žádné skřípání .
-
Ahoj, když bych vyměnil výbojku v bi-xenonu za LED, nebudu s tím mít problém na STK?
-
Od Lubos Siamndl · Vloženo
Červená kontrolka měření tlaku oleje. Blika a pipa, cas od casuu nahodile. Bylo meneno olejove cerpadlo, komplet rozvody vcetne remenu od olejoveho cerpadla, olejovy filtr, senzor tlaku oleje, olej vycisten, motor vana vsechno vycisteno. Pred casem vylitaly 2 vstriky, bylo opraveno, ale nejspis spatne, nasledujici automechanik zjistil, ze tam zapomeli dat tesnici gumicky a ze tam dali vetsi podlozky (Pro 2.0 TDI) takze to "podfukovalo" Nicmene i po teto oprave to stale hlasi viz popis vyse. Hladina oleje je ok. Tlak, kdyz byl meren, tak byl podle tabulek. Kabelaz k cidlu promerena a ok, i bez znamek poskozeni. Jedna se o Octavia 2, 2013, 1.6 TDI
-