Za mě je predikce jak je teď nastavena od Škody úplně na hovno. Bohužel se řídí i mapovými podklady, do kterých kde jaký Lojza přidá přechodný rychlostní omezení, nebo rychlostní limit které v daném úseku nejsou. To pak vyjíždíš z Prahy kde je 130 a auto začne z ničeho nic brzdit na 80. A to je napříč celou republikou. To pak radši predikci vypneš a jedeš po staru.
Cau, nejsem expert, ale asi bych rekl, ze to bude ve spojeni s nezavislym topenim.
A mohli by si take upravit informace na tom webu. Portal skoda connect na webu uz neexistuje.
Presne toto som si myslel aj ja. Takže, pretože tie Q5 subwoofre stoja 160€ a viac asi porozmýšľam o tvojej verzii upgradu. Monacor je fajn, tie top ale fajn. Staviam občas reprobedne a v rámci možností je to dobrá voľba. Mňa by ale bavilo viac asi obetovať ten "hluchý priestor za blatníkom. Žena by ma asi vykostila, keby som do kufra dal takú hranatú bedňu. 🤪
Mohol by som ti napísať na PM, keby som potreboval trošku odkonzultovať výrobu?
1) ano, obyčejná světla - díky, zkusím (nemám kabel, SW, takže až budu u někoho), ty brzdová světla (Leuchte20BR, Leuchte21BR) - bude potom svítit jen to 5W vlákno?
2) našel jsem návod, že novější Swing s větším LCD (tuším 6,5"?) by to zjednodušeně umět měl, ale ten můj to pravděpodobně nepodporuje
Moc děkuji za rady!
Ahoj, mají všechny nové Superby "Ovládání ventilace online" bez závislosti na výbavě nebo jen některé?
https://www.skoda-auto.cz/apps/availability#/service/40