Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj. Jen taková technická...   Narazil jsem na fóru Yeti/Kamiq/Karoq na borce, co si to měnil v Kamiqu, kde by ty světla měly být víceméně stejný.   Podle tý fotky se mi zdá že by měl mít tu ledkovou žárovku otočenou o 180°,  ne? Takhle by mu to mělo přece jakoby svítit na ten vrchní černej kryt a ne směrem do kufru...   Ještě jsem neměnil, chystám se na to, ale tohle mě docela zmátlo...😃
    • Mam škodu karoq 2.0 tsi rok 2919, 86000 km. V poslednom čase sa mi najmä pri ceste po diaľnici stáva, ze pri akceleracii mi 1-2 krat cukne, trhne motor.  Chybové hlásenia žiadne. Myslel som si, ze to je dsg, ale robi to aj bez podradenia. Vymenil som sviečky, nepomohlo. Tankujem iba shell. Jazdim casto kratke trasy cca. 10 km. Mám pocit, že keď natankujem 98 resp. 100 oktanovym benzín, robí to menej. Nemáte niekto podobnú skúsenosť a napad, co s tym?
    • Wow, tak to je teda tvrdej příběh. Já žádnej skřípavej zvuk neslyšim. Jde mi jen o to, že to auto neumí jet hodně pomalu. Je to ale spíš vlastnost, než vada. Teda doufám... A někdy to při řazení hlavě 2-3 mírně škubne, jak kdyby řídil někdo s čerstvym řidičákem. Přijde mi, že někdo tyhle auta má a nic neřeší a někomu se to totálně sere pod rukama. Možná covidový auta, těžko říct. Ve firmě máme tyhle S3 iV dva už se 140tis km a nebyl s nima jedinej problém. Tak teď mam celkem bojáka. By mě zajímalo, kolik by výměna tý převodovky vyšla na pozáruční servis 🥶  
    • No právě nevím. V konvici zůstalo asi 1,2 litru, bohužel jsem nepovolil horní – kontrolní šroub a něco vyšplouchalo mimo, než jsem ho povolil, aby to přisávalo vzduch.
  • Vytvořit nový...