Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
  1. Zahájeno uživatelem Palo.k84,

Ahojte, pred par tyzdnami sa v ponuka Karoqu objavil pri verzii Sportline motor 2.0 TSI. Je to pre Karoqa novy motor. 2.0 TSI je sice uz znamy motor ale ak sa nemylim, presiel teraz kvoli emisiam nejakymi zmenami. Predpokladam, ze tam uz dali filter pevnych castic. Chcem sa vas opytat ci ma niekto z vas blizsie info o motore. Zaujimaju ma hlavne tie zmeny a v suvislosti s nimi vase nazory ci to moze nejako ovplyvnit zivotnost a charakter motora. Vseobecne ho totiz pokladam za velmi vydareny, mal som ho, teda trochu s inym vykonom, vo verzii octy III RS (no ten este OPF urcite nemal). Vyberam totiz nove auto a finalisti su dvaja - prave Karoq sportline 2.…

2. Zahájeno uživatelem trogar,

Mam škodu karoq 2.0 tsi rok 2919, 86000 km. V poslednom čase sa mi najmä pri ceste po diaľnici stáva, ze pri akceleracii mi 1-2 krat cukne, trhne motor. Chybové hlásenia žiadne. Myslel som si, ze to je dsg, ale robi to aj bez podradenia. Vymenil som sviečky, nepomohlo. Tankujem iba shell. Jazdim casto kratke trasy cca. 10 km. Mám pocit, že keď natankujem 98 resp. 100 oktanovym benzín, robí to menej. Nemáte niekto podobnú skúsenosť a napad, co s tym?

• 0 odpovědí
    • 212 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem KingTom,

Ahojte, ma niekto skusenost s cipom u toho motora? Na SK pisu, ze sa neda cipovat, na CZ maju uvedene, ze to ide. Vdaka.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.