Karosérie
17 témat v tomto fóru
-
Panel přístrojové desky Úplný boční ofukovač Hadice ofukovače Ø 72/81 x 145 mm Volná matice M 5 Víčko kapsy Kapsa 6.a Úplná zarážka Úplný uzávěr víka kapsy *** Úplný štít přístrojů Volná matice M 5 Horní díl krytu tyče řízení Dolní díl krytu tyče řízení 11.a - Zadní díl krytu tyče řízení Držák střední Držák spodní Střední panel Krycí panel pravý Krycí panel Sponka Průchodka náhony rychloměru Průchodka náhony rychloměru *** mimořádná výbava
-
- 0 odpovědí
- 14 zobrazení
-
-
-
Střední panel Šroub 5X16 Papírová podložka Popelník Šroub M 4X12 Ozdobný knoflík Štítek (Š 105 S) Podložka Matice Držák přerušovače
-
- 0 odpovědí
- 6 zobrazení
-
-
Platí pro Škoda 105 S Štít Krucí sklo Clona Číselník Clona se symboly - - - Kryt Tištěný spoj sest. Podložka Šroub B 3x10 Objímka BA 9S Podložka Matice Svorka Úplný kabelový svazek s vidlicemi a svorkovnicemi Kontrolka zelená Kontrolka modrá Kontrolka tmavě červená Kontrolka červená Kontrolka oranžová Kontrolka světle červená Kontrolka zelená Těsnění Těsnění Šroub M 4x20 Žárovka modrá 12/2W Žárovka 12/2W Ohebný hřídel rychloměru Platí pro Škoda 105 L, 120 L a 120…
-
- 0 odpovědí
- 10 zobrazení
-
-
Spínací skříňka světel s kabelovým svazkem a vidlicí Knoflík Matice Podložka Otočný přepínač topení s kabelovým svazkem a vidlicí Knoflík Přerušovač směrových světel s kabelovým svazkem a vidlicí (Š 105 S) Knoflík Spínač varovných světel s kabelem, vidlicí a přerušovačem (Š 105 L, Š 120 L, Š 120 LS) Přerušovač Spínač pomocných dálkových světel (Š 120 LS, 105 L**, 120 L**) Podložka Matice Knoflík ** pravé řízení
-
- 0 odpovědí
- 10 zobrazení
-
-
Úplná nádoba omývače Víčko nádoby Úplný upevňovací třmen Hadice Ø 5x1x550 mm Šroub M 5x14 Podložka 5,3 Čerpadlo Šroub M 4x10 Podložka 4,3 Rozvodka Šroub M 4x16 Podložka 4,3 - Hadice Ø 5x1x330 mm (od čerpadla k rozvodce, od rozvodky k pravé trysce) Hadice Ø 5x1x700 mm (od rozvodky k levé trysce) Úplná truska Upevňovací zátka
-
- 0 odpovědí
- 8 zobrazení
-
-
Úplný přední koberec Zadní koberec Koberec zavazadlového prostoru Koberec zadní postranice levý Koberec zadní postranice pravý Sponka Vložka Koberec příčné stěny levý Koberec příčné stěny pravý Ozdobný práh předních dveří levý Ozdobný práh předních dveří pravý Ozdobný práh zadních dveří levý Ozdobný práh zadních dveří pravý Šroub M 4x16 Kryt vodítka levý/pravý (Š 120 LS) Koberec zadního zavazadlového prostoru
-
- 0 odpovědí
- 6 zobrazení
-
-
Úplný rám předního sedadla smontovaný Úpný rám přední opěry smontovaný (Š 105, S, 105 L, 120 L) Úpný rám přední opěry smontovaný (Š 105 S*, 105 L*, 120 L*, 120 LS) Držák přední opěry levý/pravý Úplný sklápěcí mechanismus levý/pravý (Š 105, 120 L, 120 LS) Podložka 8 Šroub M 8x16 Úplná destička Podložka 7 Šroub M 7x14 Podložka Úplné vodítko Úplné vodítko s ovládací páčkou / 13.a Rukojeť páky vodítka Polštářovací vložka Úplný potah polštáře Polštářovací vložka opěry Úplný potah opěry Příchytka potahu Úplná opěrka hlavy čalouněná (látka nebo plastická kůže) …
-
- 0 odpovědí
- 8 zobrazení
-
-
Plech zadní opěry levý Plech zadní opěry pravý Plech zadního polštáře levý Plech zadního polštáře pravý Nýt 8x52 Nýt 8x60 Nýt 6x34 Polštářová vložka levá Polštářová vložka pravá Potah zadního polštáře levý Potah zadního polštáře pravý Polštářovací vložka opěry levá Polštářovací vložka opěry pravá Pryžový nárazník Pojistka zadní opěry Potah zadní opěry levý Potah zadní opěry pravý další použitý materiál: Šroub M 8x20 - 2ks Podložka 8 - 2ks Podložka 9,5 - 2ks Šroub M 6x14 - 7ks Podložka 6,4 - 7+2ks Podložka 6 - 7+2ks Matice M…
-
- 0 odpovědí
- 8 zobrazení
-
-
Úplný zvedák vozu Brašna na nářadí Úplná brašna s nářadím (pos. 2., 4., 11., 13., 14.) Kombinované kleště 160 Oboustranný klíč 8x10 Oboustranný klíč 11x12 Oboustranný klíč 14x17 Trubkový klíč oboustranný OK 19x21 Trubkový klíč oboustranný OK 13x14 Rukojeť 8 Šroubovák oboustranný 6x155 Pneuměřič Čep 12x70 X65 Závlačka 4x25 Klíč na matice kol Výstražný trojúhelník Lékárnička Výbava se může lišit dle státu. Tato výbava platila pro ČSSR rok 1976-7
-
- 0 odpovědí
- 79 zobrazení
-
-
Úplný bezpečnostní pás "Moravan Super" Úplný bezpečnostní pás "Moravan Super" tříbodový pro zadní sedadla Úplný bezpečnostní pás "Moravan Super" dvoubodový pro zadní sedlo
-
- 0 odpovědí
- 42 zobrazení
-
-
-
ahoj, nějaký "kamarád" mi urazil na parkovišti zrcátko, tak že je vytažené z toho kloubu. zjistil jsem že jej zpět nedám, pokud neodmontuji ten plast držák (protikus kloubu), co je 2ma šrouby uchycen na dveřích. jenže ty šrboubky jsou zrezlé a protáčí se. tzn, zajímá mě, jak ty šroubky jsou uchycené - jsou zevnitř dveří matky? tzn. musel bych se k těm matkám dostat tak že vymontuju dveřní výpln (kliku okýnka, výpln, folii)? mě klepne jestli to musím celé vymontovat. tomu lumpovi urazit ruce....díky za info
-
Ahojte, mám bielu š120 a sú na nej menené dvere, tiež biele no skôr akoby matné, no bolo na nich aj zopár maličkých ťukancov, tie som vyplnil jemným autotmelom, potom prebrúsil 600vkou vodným šmirglom, všetko je pekne hladké. Mal som trošku zvyšku "bieleho lesklého" autolaku, tak som skúsil streknuť na kusok dverí a odtieň presne sedí k ostatku auta tak ma napadlo, či by sa takto dalo streknuť celé dvere, teda nie robiť tam nanovo niekolko vrstiev krásneho laku ale ich len jeden-dva krát jemne prestreknuť aby sedeli k ostatku auta. Nechcem vyhodiť 50 eur za krásny lak jedného dielu a zas to nebude pasovať k ostatku a tiež to nemusí byť dokonalé tak preto takéto rie…
-
- 5 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
-
-
Hello friends I`m looking for a Skoda 120L 81` front bumper (the car from my avatar). Does anyone have such a part for sale? I don`t know if this is the right topic, thank you!
-
- 2 odpovědi
- 11tis zobrazení
-
-
Jiz pár mesicu jsem majitelem Skody 120 L - typ M, kterou mi prenechal otec me pritelkyne. V soucasne dobe trochu na ni par veci renovuji, jelikoz do budoucna ji chci zachovat jako veterana. Velkym problemem je, ale sehnat nove predni a zadni narazniky. Rad bych koupil nove, ale to je v podstate nadlidsky ukol, jelikoz se kompletni nove daji jiz tezko sehnat. Proto se zde obracim s prosbou, jestli nekdo doma nemate v garazi budto nove nebo velmi zachovale (nevyzita barva), pripadne nevite, kde bych je dneska jeste mohl sehnat. Fota pripadne muzete zaslat na muj mail - standa.jirkal@seznam.cz. Jiz predem dekuji za odpovedi. S pozdravem Jirkal
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
ahoj,zeptám se, čím přilepit doma zpětné zrcátko na přední sklo,aby drželo? Chemopren ani epoxid mi nedrží... díky.
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj. Nevíte někdo náhodou jestli mi ještě přepíšou kastli na škodě 130 r.v. 88? Mám kompletně vyvařenou kastli š 120M r.v.86, přehodil bych na ni motor a nápravy. pokud to ještě jde tak nevíte na kolik to výjde? Díky
-
- 3 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
Kámoš koupil Rapida, ale zjistil, že mu do auta teče střešním oknem.Po vyjmutí střeš. okna zjistil, že je v háji těsnění, objednal jsem mu nový, bylo na 120tku a bylu malé.Kde koupit těsnění na Rapida???
-
- 4 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-