Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...

1. Zahájeno uživatelem Johny.,

Neví prosím někdo jaké jsou ve velkém TP rozměry kol pro motory 81kW a 110kW?

2. Zahájeno uživatelem papesk,

Fabia 4, 85kw. Kola 15R. Mám na karoserii minimální doporučený tlak 2.5, auto se neudrží v zatáčce na dlažbě. Dříve jsem měl 2.2. Jízda je jak na trakaři. Jak to řešíte?

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 926 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem naschd,

Ahojte, otazka ku koutucovym brzdam. Aj vam tak skripu ? Skusal som precitstit roznymi dvoma roznymi cisticmi priamo na brzdy , nepomohlo , ani wapka omytie . Pribrzdujem stale to pisti. Nasiel som rozne komentare k tomuto , niekde pisu ze to treba len vycistit, niekde ze su to nekvalitne kotuce alebo platnicky, niekde ze to je vadny komponent. Auto to robilo uz od novoty v podstate myslel som ze sa to nejak zabehne alebo co . Najazene cca 6000km . Zatial mi to ziadne auto nerobilo nepamatam si uz na tych predtym ale u F3 bola prva vymena 120t km a zvukovo sa neprejavovali niak ... Jedine na bicykli kde nepomohlo nic ine len vymena. Trochu mi vadi ked dobr…

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 16 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Macaaaxc,

Zdravím, házím sem dotaz ohledně rozměru kol a všech pneumatik na 18" kola. Motorizace 1.5tsi. Nikde jsem bohužel nenašel žádné údaje ohledně kol a pneumatiky jsem jen z konfigurátoru našel 215/40. Pokud by to byla dobrá duše a měl tyto informace tak budu velice vděčný. Děkuji

• 4 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Hkubes,

Zdravim.Na jakych zimnich kolech jezdite. Zajimaji me zkusenosti s koly 16 a 17.

• 1 odpověď
    • 2,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Olda47,

Nevíte prosím někdo, o kolik se zvýšený podvozek ve výbavě "paket pro špatné cesty"? Děkuji.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.