Podvozek
Nápravy, tlumiče, pružiny, kola...
6 témat v tomto fóru
-
Fabia 4, 85kw. Kola 15R. Mám na karoserii minimální doporučený tlak 2.5, auto se neudrží v zatáčce na dlažbě. Dříve jsem měl 2.2. Jízda je jak na trakaři. Jak to řešíte?
-
-
- 5 odpovědí
- 770 zobrazení
-
-
-
Neví prosím někdo jaké jsou ve velkém TP rozměry kol pro motory 81kW a 110kW?
-
- 14 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, otazka ku koutucovym brzdam. Aj vam tak skripu ? Skusal som precitstit roznymi dvoma roznymi cisticmi priamo na brzdy , nepomohlo , ani wapka omytie . Pribrzdujem stale to pisti. Nasiel som rozne komentare k tomuto , niekde pisu ze to treba len vycistit, niekde ze su to nekvalitne kotuce alebo platnicky, niekde ze to je vadny komponent. Auto to robilo uz od novoty v podstate myslel som ze sa to nejak zabehne alebo co . Najazene cca 6000km . Zatial mi to ziadne auto nerobilo nepamatam si uz na tych predtym ale u F3 bola prva vymena 120t km a zvukovo sa neprejavovali niak ... Jedine na bicykli kde nepomohlo nic ine len vymena. Trochu mi vadi ked dobr…
-
-
- 16 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
Zdravím, házím sem dotaz ohledně rozměru kol a všech pneumatik na 18" kola. Motorizace 1.5tsi. Nikde jsem bohužel nenašel žádné údaje ohledně kol a pneumatiky jsem jen z konfigurátoru našel 215/40. Pokud by to byla dobrá duše a měl tyto informace tak budu velice vděčný. Děkuji
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravim.Na jakych zimnich kolech jezdite. Zajimaji me zkusenosti s koly 16 a 17.
-
- 1 odpověď
- 2,5tis zobrazení
-
-
Nevíte prosím někdo, o kolik se zvýšený podvozek ve výbavě "paket pro špatné cesty"? Děkuji.
-
-
- 1 odpověď
- 5,9tis zobrazení
- 1 sledující
-