Kopírovat
2.0 TDi 110 kW (150 k) a 142 kW (193 k)
8 témat v tomto fóru
-
Zkusím otevřít nové téma. Tankujete nebo zkoušel někdo nové palivo HVO (XTL)? Jaké máte zkušenosti, poznatky apod.? Díky
-
-
- 8 odpovědí
- 1,2tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, po prejdeni 9850km mi auto vyhodilo hlášku doplnte olej. Skontorloval som podľa mierky a hladina bola na minime. Každý motor má určitú spotrebu oleja, ale po 10 tis km 1 liter sa mi zdá celkom dosť. Neviem či je to vlastnosť týcho 142kw motor, alebo ... podelte sa
-
-
- 20 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Mam 8 měsíců starou verzi 142kw tdi. Najeto 36tis km. Spotřeba nafty se mně zdaleka nepřibližuje testům na internetu. S lehkou nohou město/okresky jezdím 7,5-8 a dálnice 130-150 tempomat mezi 8,5 -9. Máte podobnou zkušenost?
-
-
- 10 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Spotřeba nafty u dovolenkový jizdy na jih, plný kufr v plném obsazení vozu, neustále puštěná klima, celkem svižná jizda proložená popojížděním v kolonách. Výkon motoru díky 360Nm plně dostačující, jenom mě utvrdilo ve správné volbě motoru.
-
- 0 odpovědí
- 298 zobrazení
-
-
Ahojte, tým že je vonku teplejšie a pred štartovaním otváram okná na prevetranie, spozoroval som pri štarte studeného motora ostrý klepkavý zvuk, ktorý sa objaví hneď po štarte a trvá cca 2 sekundy - vid priložený subor. Pri zohriatom motore sa tento prejav neopakuje. Kontaktoval som servis aj s nahrávkou a odpoved mi bolo, že je to normálny prejav týchto motorov. najazdených 30900 km, pred mesiacom servisná prehliadka s výmenou oleja Máte podobnú skúsenosť? IMG_2654.mov
-
- 1 odpověď
- 336 zobrazení
-
-
Potřebuju poradit Auto už mě vyzvalo k doplnění AdBlue a bylo doporučení myslím min 5l, max něco kolem 7l, bohužel jsem se nějak zakoukal a načerpal jsem o cca 2l více, než uváděl počítač. Myslíte že to bude problém pro čidlo v nádrži, že jsem ho nějak zmátl? Někde jsem četl, že se nesmí načerpat více... Co myslíte navštívit raději servis a nebo bude vše v pohodě? Motor 2.0 TDI 110 kW. Díky
-
-
- 6 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda má někdo podobný problém. Především při jízdě do kopce a pravotočivé zatáčce dochazí k rezononcí z pravé strany. Tento zvuk se objevuje přesně na 2000 otáčkac a pak zmizí. Také zmizí s deštěm 😅 Jindy se zvuk neobjevuje. Jde o motor 2.0TDi 110kw předokolka 2012. Samozřejmě servis problém nenašel.
-
- 0 odpovědí
- 921 zobrazení
-
-
V porovnani s verziou 147kW je motor subjektivne lenivejsi ( rozdiel je len 0,2 sekundy), v rezime S stale trva kym sa pozbiera a zaberie (pri prebiehani je urcite lepsi manualny rezim). Pri zrychlovani nad 120-130kmh uz tah nie je az tak citelny/vybusny. Cize dynamika sa mi zda subjektivne horsia ako v 147kW, na druhej strane je spotreba nizsia v mixe som sa zmestil do 7l a to chodim dynamicky.
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-