Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kopírovat

2.0 TDi 110 kW (150 k) a 142 kW (193 k)

1. Zahájeno uživatelem Roman.dj1,

Zkusím otevřít nové téma. Tankujete nebo zkoušel někdo nové palivo HVO (XTL)? Jaké máte zkušenosti, poznatky apod.? Díky

• Líbí se mi
    • 8 odpovědí
    • 1,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem KodiaqKE,

Zdravím, po prejdeni 9850km mi auto vyhodilo hlášku doplnte olej. Skontorloval som podľa mierky a hladina bola na minime. Každý motor má určitú spotrebu oleja, ale po 10 tis km 1 liter sa mi zdá celkom dosť. Neviem či je to vlastnosť týcho 142kw motor, alebo ... podelte sa

3. Zahájeno uživatelem Vasek666,

Mam 8 měsíců starou verzi 142kw tdi. Najeto 36tis km. Spotřeba nafty se mně zdaleka nepřibližuje testům na internetu. S lehkou nohou město/okresky jezdím 7,5-8 a dálnice 130-150 tempomat mezi 8,5 -9. Máte podobnou zkušenost?

• Líbí se mi
    • 10 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem lakrij,

Spotřeba nafty u dovolenkový jizdy na jih, plný kufr v plném obsazení vozu, neustále puštěná klima, celkem svižná jizda proložená popojížděním v kolonách. Výkon motoru díky 360Nm plně dostačující, jenom mě utvrdilo ve správné volbě motoru.

• 0 odpovědí
    • 298 zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem KodiaqKE,

Ahojte, tým že je vonku teplejšie a pred štartovaním otváram okná na prevetranie, spozoroval som pri štarte studeného motora ostrý klepkavý zvuk, ktorý sa objaví hneď po štarte a trvá cca 2 sekundy - vid priložený subor. Pri zohriatom motore sa tento prejav neopakuje. Kontaktoval som servis aj s nahrávkou a odpoved mi bolo, že je to normálny prejav týchto motorov. najazdených 30900 km, pred mesiacom servisná prehliadka s výmenou oleja Máte podobnú skúsenosť? IMG_2654.mov

• 1 odpověď
    • 336 zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Roman.dj1,

Potřebuju poradit Auto už mě vyzvalo k doplnění AdBlue a bylo doporučení myslím min 5l, max něco kolem 7l, bohužel jsem se nějak zakoukal a načerpal jsem o cca 2l více, než uváděl počítač. Myslíte že to bude problém pro čidlo v nádrži, že jsem ho nějak zmátl? Někde jsem četl, že se nesmí načerpat více... Co myslíte navštívit raději servis a nebo bude vše v pohodě? Motor 2.0 TDI 110 kW. Díky

7. Zahájeno uživatelem Bekky,

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda má někdo podobný problém. Především při jízdě do kopce a pravotočivé zatáčce dochazí k rezononcí z pravé strany. Tento zvuk se objevuje přesně na 2000 otáčkac a pak zmizí. Také zmizí s deštěm 😅 Jindy se zvuk neobjevuje. Jde o motor 2.0TDi 110kw předokolka 2012. Samozřejmě servis problém nenašel.

• 0 odpovědí
    • 921 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Revive,

V porovnani s verziou 147kW je motor subjektivne lenivejsi ( rozdiel je len 0,2 sekundy), v rezime S stale trva kym sa pozbiera a zaberie (pri prebiehani je urcite lepsi manualny rezim). Pri zrychlovani nad 120-130kmh uz tah nie je az tak citelny/vybusny. Cize dynamika sa mi zda subjektivne horsia ako v 147kW, na druhej strane je spotreba nizsia v mixe som sa zmestil do 7l a to chodim dynamicky.

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.